Şimdi Ara

Sayisal 82. Oldum burslar ve universite secim sıkıntım var acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ea_guru

eğer bilkente girersen kapsamlı burs alırsın. yani aylık 700 TL + bedava yurt. ailenden kuruş almadan yaşayabilirsin tavsiye ederim
    Eyw. Bilkenti ciddi dusunuyorum bikac arkadasin numarasini aldim konusup karar vericem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar tebrikler hocam.Youtube da kesişen yollar ve levent sapcinin videolarında silikon vadisindeki mühendislerin çoğu sabancı mezunuyum diye cevap veriyor orayada bir bakın derim.
  • Birde youtube da 82.den tavsiyeler falan diye videolar at kanaldan kazandığın paralarla geçinirsin.
  • hesabinbiri H kullanıcısına yanıt
    Aha yine aklimda deli sorular ona da bakiyim hocam zarar gelmez youtube fikrini de dusundum aslinda dhden adam toplayip sinav kitap yorumu yapsak bi cay parasi cikar

olabilir yine de niye olmasin

• Obpli puanda ilk 100e girene kafası bursu var

• quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Merhaba:) O sıralamayla burs bulursunuz merak etmeyin. Boun’u destekleyen vakıflar var diye biliyorum. Burs bulmada sorun yaşamazsınız. Özel şirketlere, sanayi odalarına falan da başvurun bana 3bin halimle çıkmıştı :D size de çıkar yani.
    Merhaba kardeşlere bakıyorlar mı burs verirken? Abim var doktor bana çıkma olasılığını azaltıyor mu? Ham 1.1k obpli 2.5k

• FiveSeveN kullanıcısına yanıt
    Benim de ablam doktorluga basladi. Kurumlar buna bakiyolar. Bana sorarlarsa evlenecek zerre yardim edemez diyecem

• FiveSeveN kullanıcısına yanıt
    Buna bakacaklar. Ve buyuk ihtimal vermezler. Bende ayni durumdatim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.