Bildirim
Sayfa çevirme efekti veren pdf okuyucu var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sayfa çevirme sesini kastediyorsan
Samsunglardaki s note uygulamasında pdfyi aktardığın zaman sayfaları çevirirken oluyor._____________________________ https://odamdakicanavar.blogspot.com/ -
-
Anladım.Aslında böyle bir uygulama kullanmıştım ama unuttum.önceden 3 4 tane reader uygulaması vardı telefonda :( _____________________________ https://odamdakicanavar.blogspot.com/ -
Moonreader'a bir bakın. Efektin olup olmadığu konusunda emin değilim, önceden kullanıyordum. İstediğiniz efekt olmasa bile güzel bir uygulama. _____________________________ -
Pdf açmak için pro istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aslında aradığın uygulama uzakta değil, Google'nin kendi uygulaması olan play kitaplarda bu mevcut. Play Kitaplar'a girip ayarlar kısmından pdf okumayı etkinleştir seçeneğini aktif hale getiriyorsunuz ve pdflerinizi onda açmak için varsayılan pdf uygulamanız varsa varsayılanlarıno temizliyorsunuz. Pdfnize girdiğinizde hangi uygulamayla açmayı istediğinizi soruyor play kitapları seçiyorsunuz, pdfnizin ağırlığına göre kitaplığınıza yüklüyor yüklendikten sonra pdf nizi sayfa çevirme efektli olarak kitap gibi okuyabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldaskahraman -- 25 Ekim 2016; 11:37:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp son görülme değişmeden mesaj atma
- kızılötesi kumanda uygulaması
- en az ram kullanan tarayıcı
- whatsapp grup yöneticisi grubu kapatma
- telefondan film indirme
- google asistan kapatma
- instagram engellemek isteyebileceklerin neye göre belirlenir
- telefondan tv ye uygulama yükleme
- google mesaj ayarları
- instagram ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X