Şimdi Ara

saxo 2 1.5 D alınırmı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dizel saxo kullanıcıları tüm soru ve cevapları paylaşmamız içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_30099410/tm.htm
  • 4 yıldır 2000 model 1.5 D kullanıcısıyım. Bu fiyata daha az yakan, masrafsız araç bulamazsınız. Alan satmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ubulgan

4 yıldır 2000 model 1.5 D kullanıcısıyım. Bu fiyata daha az yakan, masrafsız araç bulamazsınız. Alan satmıyor.

çok doğru söylemişsin arkadaşım, bu aracı alan zor satar... gider 2. araba alır ama bunu da bi köşede bekletir , vergisi düşük masrafı az, durduğu yerde dursun der ve hatta diğerine de binmez ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Bu araçla sürat yapmanız biraz zor olur. 50bg motoru ile pek fazla sürat imkanı vermez. 140 görürseniz şanslısınız.

Ama yakıtının azlığı konusunda gerçekten çok çok cimri davranır. Şehirdışı 3.2lt/100 e kadar düşüyor. Yani bu, sınıfında dünyada en az yakan ve yine Citroën olan "AX Eco 1.0" sadece 0.5 litre daha fazla. Tabi klasik bir dizel olması, enjektörlerinin ucuzluğu sebebiyle farklı tip dizellerde de çalışabilme imkanını sunar.

Yine aynı sınıfta ekonomi için C3 e paranız yetmiyorsa, bu aracı alıp güvenle kullanabilirsiniz.

Tabi eski sahibine ait olduğu zamanlardaki bakım seceresine de bir bakın, bakılmamış yıpranmış bir araba almayın.

Bu arada motorun redline' ı 5000 de başlıyor. (Ben de başta inanmamıştım ama inceleme resimlerinde gördüm)

Burada da bir arkadaş, nasılsa, bu araçla 192km/saatteki pozu çekmiş :

http://www.need4speed.ws/top-speed/JoaoF_Saxo15D_192/Citroen-Saxo-1.5D-192-kmh.html

bu resimdeki 192 km'nin bende 182 km versiyonu var kendim çektim hatta video da çektim daha da gidiyodu ama korktum ayağımı gazdan çektim rüzgar biraz fazla sallıyo araba hafif, yani 192 görürsün amaaaa belirteyim rampa aşağı tabiki, düz yolda imkansız düz yolda yaparım diyen yalan söyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler_014 -- 28 Mart 2009; 0:14:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: büyükelçi

arkadasım uzun yolda ben benim arabamla 980 km yaptım ısık yandı iste ısık ilk yandıgı icin bir de 50 km ustune koy 1030 km yapar ama ortalama sen 1000 km de buna sehir icindede kullanısına ve trfigine gorede degisiyor bunu biliyorsun ben bazen 1 depoda 650 km yapıyorum bazen 750 km yapıyorum ortalama dersen 700 km deriz sevgili arkadasımız 10.000 ytl ver al demis bu arabanın 8.500 ytl ye olanıda var o zmn sen onu mu al diyecegiz yani sacma sapan konusanları sen kaileye alma bence arkadasım 15.000 ytl olanıda var 2003 modeli klimalı beyinli olanlar o zmn onada deriz 10.000 ytl ver al diye yani mantıksız konusmalar yapmayalım arkadasım insanlar sartlanmıs o araba 10.000 ytl o kadar baska ustune verilmez verilirse enayiliktir diye bırakın bu dusunceleri ayrıca km si ile oynansa bile acık soyluyorum arkadasım hic korkma al gene arac temiz kullanılmıssa hic bir problem cıkartmıyor onu soyliyim

aynı arabanın dizeli lpg'lisiyle aynı mı yakıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ubulgan

4 yıldır 2000 model 1.5 D kullanıcısıyım. Bu fiyata daha az yakan, masrafsız araç bulamazsınız. Alan satmıyor.

motor bakım masrafları nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.