Şimdi Ara

Sawron # 106 FF Nova +7 Glavie # Nova +6 Set # 165 TL Son... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • up
  • Bır up ta benden
  • eyw. kardesm sagolasın :) up
  • Umarım satarsın, satamazsan 1 ay sonra ben alırım. Aslında bow char arıyorum ama bu da saglam chara benziyor. İyi satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Umarım satarsın, satamazsan 1 ay sonra ben alırım. Aslında bow char arıyorum ama bu da saglam chara benziyor. İyi satıslar

beklerim kardeşim :) inş. satamamda sana kalır satarsamda seni gibi düzgün birine gider char inş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharSeller

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Umarım satarsın, satamazsan 1 ay sonra ben alırım. Aslında bow char arıyorum ama bu da saglam chara benziyor. İyi satıslar

beklerim kardeşim :) inş. satamamda sana kalır satarsamda seni gibi düzgün birine gider char inş :)

İnsallah
  • Arkadas mesgul sanırım ben uplayayım.
  • Alın maya deyer birkaç chardan birisi,umarım satılır satılmassada 1 hafta icerisinde almayı dusunuyorum hayırlı satıslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devre86

Alın maya deyer birkaç chardan birisi,umarım satılır satılmassada 1 hafta icerisinde almayı dusunuyorum hayırlı satıslar.

teşekkür ederim bekliyorum bakalım ilk kim alıcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devre86

Alın maya deyer birkaç chardan birisi,umarım satılır satılmassada 1 hafta icerisinde almayı dusunuyorum hayırlı satıslar.

Alma lan sonra ben alajam

Saka tabi ki alırsan hayırlı olsun. Hatta alsın artık biri su adamın charını up'lamaktan yoruldu adam.
  • aynen kardesm up yani :D
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.