Şimdi Ara

Saw II filmin sonu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saw II de ki tuzaklari hazirliyan haji olmusmu ? ben tam anlamadim , sonu guzel olmus fakat haji olmus ise kotu omus

• filmlerin sonu konuşulmaz helede gösterimdekilerin
  • Ben sadece adamin olup olmedigini sordum izliyenlerden , 1 karelik bir bolumdu
  • öldü öldü için rahat olsun, mirascısı olarak da o hatun kişiyi bıraktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dredd

öldü öldü için rahat olsun, mirascısı olarak da o hatun kişiyi bıraktı

yaa arkadaşım bu yaptığın çok büyük saygısızlık. filmi seyretmeyip burada film hakkında yorumlara bakan arkadaşlar var
  • iide topicte filmin sonu oldugu yaziyor bunun nesi saygisizlik adam sormus biride cevap vermis filmi merak eden okumaz olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: San Andreas Citizen

iide topicte filmin sonu oldugu yaziyor bunun nesi saygisizlik adam sormus biride cevap vermis filmi merak eden okumaz olur biter

+1 adam topiğe yazmış eşşek gibi, saw 2 filminin sonu diye sen hala buraya gelip bakıyosan kusura bakma ama o senin hatan, buraya filmi izleyip de gir çok merak ediyosan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya adam öldü iyi güzelde ölmese daha iyi di ya o adam sesi kalite idi ya kıza yakışmıyor bu iş
  • quote:

iide topicte filmin sonu oldugu yaziyor bunun nesi saygisizlik adam sormus biride cevap vermis filmi merak eden okumaz olur biter

+1
    mirascisi olan hatun kisi iyi hos fakat adamin sesi cok karizmaydi yazik oldu
  • quote:

quote:

+1 adam topiğe yazmış eşşek gibi, saw 2 filminin sonu diye sen hala buraya gelip bakıyosan kusura bakma ama o senin hatan, buraya filmi izleyip de gir çok merak ediyosan
    eşşek kadar dicektin sanırım

• ölmediiiii
    hatırlarsanız adam jipin içinde bütün olayların geçtiği evin önünde kaldı son tebesümünüde orada attı...
    peki şimdi bu adam arabada ölürse ne olacak??? farz edelim kız dışarı çıktı baktı adam ölmüş mecbur arabayı başka bir yere bırakacaktır ki her tarafta aranıldığından bunu yapacağını sanmıyorum bence senarist o adamı öldürmeyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 22 Kasım 2005, 12:44:06 >
  • başlık bariz belli gerçi ama sen yinede SPOİLER İÇERİR diye yaz istersen...

öldü ama buarada filmi beğenen war mı???

kurgu güzeldi son da hoştu... ama sadece 3 tane test wardı koca film boyunca... açıkcası beni tatmin etmedi...
  • filmi beraber izlediğim kişi,çocuğun baştan beri kasada olduğunu film bittikten çok sonra anladı.aslında karışık değil,bence de adam öldü.film se7en'dan sonra en iyi gerilim filmi.tavsiye edilir...
  • güzel filmdi valla yazan yazmıs gerci beni bi iki ufak nokta tatmin etmedi ama adam yazmıs yaw
  • Bence gayet iyiydi...Birincisini izleyenler daha da keyif alır filmden çünkü birincisinden sahneler de vardı...Hatta bi kız vardı eskiden o da o gençlerle berbaber odada kalıyordu...Zaten sonunda da bütün işleri ona bırakıo adam güzel yani izlemeyenler için şiddetle twasiye
  • Cok iyi olmus . Umarim olmemistir ya . Adamin sesi cok acayipti yahu , Hello bay Gordin derken mayyak bir ses geliyordu bogazindan , olmemeistir olmemistir
  • I want to play a game, bu kadar basit bir cümle bu kadar mı ürkütür ya bi insani.. birde ilk filmin sonunda jigsaw'ın odayı terkedişi ve gazeteciyi oda da birakirken söyledigi kelimeler GAME OVER GÜMM (kapı sesi ) ve adamın çıglıkları hatırladıkça bi acayip oluyorum abartisiz söylüyorum ilk filmi izledigimde o kapının kapanip adamın karanliga gömülmesi sahnesinde sanki bende o odadaydım o kadar kötü oldum yaa,direk hissettigim buydu
  • Yaptığınız ayıptır. Rezilleşmeyin. Filmin sonu konuşulmaz. Aklı başında bi admin şu konuyu silsin rica etsek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaana -- 26 Kasım 2005, 0:56:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

quote:

quote:

haa, ewt pardon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.