Şimdi Ara

SAW 4 2007-sonbaharda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-biz o hademenin adamları banyoya kapatıp ayaklarına zincir geçirdiğini gördük mü filmde? ben uzun zaman önce izledim de hatırlamıyorum..belki de hademe bi yere bırakmıştır adamları sonra jigsaw ve amanda gelip almıştır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

testere 4ü bilmem ama az önce testere 3ü izledim ve şu anda inanılmaz bir dehşete düştüm o ne öyle ya o amanda ne biçim bişey kurtulanlarıda öldürmüş amanda ya o en son doktor kadının kocasına nedemeli kimseyi affetmedi pişman oldu en sonunda testereyide affetmeyerek ailesinin ölümüne sebeb oldu ve gene pişman oldu o testere denilen moruğa na demeli ya ölüm döşeğinde bile amandayı denedi ve amanda bu sınavı geçemedi tabi
    not:filmin bazı yerleri çok saçmaydı
    1-amanda kız başına onca erkeği nasıl bayıltıp olay mahaline taşıyodu
    2-amandada bir tuzakla tanışmadımı testereyle o zaman o ilk banyodaki tuzağı nasıl kurdular
    3- en saçma kısmı biraz uzun olucak anlatması hani saw1de doktor ile fotoğrafçıyı banyoya hastanedeki hademe kapatmıyormuydu nasıl olduda saw3de testere ve amandanın kapattığını gösterdiler
    4-domdom kurşunlu kolyeyi takan doktor kadın nasıl ağlamadan elleri titremeden ameliyat yaptı anlayamadım
    5-amanda bir siyah kutu içerisinden bıçak çıkararak bacağını kesdi ne alaka neen kesti anlamadım

Valla çok uzun zaman oldu hiçbirini hatırlamıyorum ama 5. soruna cevap vereyim.

Bu psikolojik bir durum.Bazı insanlar çok üzüldükleri ya da kızdıkları zaman vücutlarına zarar vererek bu üzüntü yada kızgınlıktan kurtulduklarına inanıyorlar.

• Filmle ilgili önemli bilgiler :

SAW 4 2007-sonbaharda

SAW 4 2007-sonbaharda

Film 26 Ekim'de vizyona girecek.

(Kaynak BeyazPerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 1 Haziran 2007; 19:21:37 >

• Rietveld ve rei hino cevaplar için teşekkürler
  • Bu arada hani hatırlarsananız 2.ci filmdeki polisin çocuğu vardıya belki onda bir iş vardır!
  • Rietveld kullanıcısına yanıt

Konuyu hortlatayım :) Bu konu alakasızmış 4. filmle. Onu öğrendik.

4. filmde Jeff'i çok az gördük ve kızı ile ilgili bir olay yoktu.

Şimdi 10. film geliyor. İzlenir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.