Şimdi Ara

SAW 2 İZLEYEN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKAŞLAR BENİM İZLEDİĞİM DİVX FORMATINDAYDI POLİS BİR ODADA MAHSUR KALDI ÇOCUĞU KURTULDU.EN SON PSİKOPAT ADAMI GÖSTERDİ ARABANIN İÇİNDE VE BİTTİ.DEVAMI VARMI BANA FİLM EKSİKMİŞ GİBİ GELDİDE.

• nereleri eksik geldi
    1i izlemedin galiba
    ayrıca en son psikopat adamı değil onun öğrencisinin psikopatın yrine geçtiğini gösterdi
    bu da demek ki devamı var filmin
  • HAYIR 1 İ İZLEMEDİM
    BENİM MERAK ETTİĞİM 2. FİLMİN SON SAHNESİ NASIL BİTİYOR.
  • dostum sen ilk önce 1 i izle derim ben çünkü bağlantısı var, gelelim saw3 olcak mı? kesinlikle olması lazım.piskopat adam kıza devretti diye düşünüyo herkez ama bizim piskopatın da öldüğü kesin değil
  • devamının olacağını anladığım son sahne biraz bıktırdı
    beni...
    ama sanırım senaristin daha anlatacakları var..
    ama ondan ona vs.ne bileyim
    daha iyi olabilirdi
  • Saw serisi mükemmeldi ,benim içindeki potansiyeli ortaya çıkardı

şimdi ilk işim bir kurban bulup onu test etmek olacak

şaka tabi..

Ama gerçekten çok güzeldi ,bu senaryoyu yazan adam tam bir piskopat.

Filmin devamının geleceği de çok belli bence en az 6-7 ye kadar gider..

• adam filmin devamının gelip gelmeyeceğini sormamışki ztn herkes sallıyo bişeyler.evet saw2nin son sahnesi orasıydı charisma nickli arkadaşım.ama ilk filmi izlemediysen izlemeni tavsiye ederim olayı tam anlaman için
  • ok teşekkürler
  • Evet adam arabada öldü(ya da öyle gösterdiler)
    Kız,polisi odaya kapattı ve o psikopatın yerine geçtiğini söyledi..
  • 1.si kadar iyi değildi... begenmedim
  • yah o adam sizide gömer benide gömer..ne biçim kansermiş bea ölmek bilmedi adam
  • yok yahu.

öldü adam.

bitti.

diğer kız devam ettirecek 3. filmde.

onlar çekmezse ben çektiririm
  • filmin sonunda kız adamın üzerine kapıyı kapatıp "game over" diyor.psikopat adamı arabada gösteriyor ama ölüp ölmediği muamma!!!!ilk filmdeki şaşırtıcı final izleyiciyi daha büyük beklentiye itti bu yüzden de ikincisi daha az beğenildi bence!!çünkü ilki kadar seyirciyi ağzı açık bırakacak şekilde değildi yada 1.den buna alıştığı için normal geldi belkide.en önemlisi görüntülerin banttan olduğunun anlaşılması ve çocuğun kasadan çıkması oldu.ama ilk bölümdeki olay(arkadaş izlememiş söylemeyelim) kadar şaşırtıcı olmadı.
  • Aynen katılıyorum herkeze bu flim devam etmelli ama Ananda John kadar Psikopat olabilecekmi Kız bu işi John kadar yapamaz gibi geliyo bana ama bu güne kadar 100'Ü geçkin korku ve gerilim filmi seyrettim böylesini görmedim
  • filmin 4'leme olcağı açıklanmış yani saw4'e kadar devam edecek
    ayrıca ben ikinci filmi daha çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandacuum -- 2 Ocak 2006 11:55:04 >
  • Arkadaşlar ben bu filmi hiç izlemedim gerçekten arkadaşlarım çok güzel olduğunu sölediler...bu film hakkında hiç bişi bilmiyoru yeni mi girdi vizyona???
  • girdi ve gitti neredeyse 3 hafta oldu galiba çıkalı
  • divx olarak izlediğim için yani internetten indirmiştim film öyle bir bitiyorki sanki yarım kalmış imajı veriyor.
    sitesinde 6 ocak ta saw3 çıkıyo diyor.
  • film çok dandikti yav...
  • ilki kadar iyi değildi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.