böyle medeniyet kurmadan hazır askerler ile savaşa dalabilecegimiz bir oyun var mı?
Abi kendin yapınca daha zevkli oluyor ya.Ama fps olarak cod4 veya strateji olarak hazır asker ile ancak kampanya bölümlerinde hazır askerler ile savaşabilirsin
medival 2 total war nasıl bir oyun bunda direk savaşa girebiliyor muyuz?
company of heroes
eski yıllarda geçen savaşlar var mı?
Medieval II Total War'da quick battle yapabilirsin direk savaşa girmek istiyorsan.
company of heroes diye bir oyun önerdi sizce bu oyun iyi mi?
dostum company of heroes harika bir oyun istersen youtubeden bikaç videosuna bak...Türünün en süperlerindendir
quote:
Orjinalden alıntı: rdyzlk44
company of heroes diye bir oyun önerdi sizce bu oyun iyi mi?
Güzel bir oyun o da ama gerçek bir strateji oyunu istiyorsan hem sıra tabanlı hem de gerçek zamanlı olan Medieval II Total War'ı öneririm.Bazı hataları olmasına rağmen ben ve birçok kişi için rakipsiz bir oyundur...
Önceki versiyonu Rome Total War daha az hatalıdır birçok bakımdan ama konu ve grafik olarak Medieval II bence bir adım öne geçiyor...
bencede rome total war oyna cok güsel oyundr
--eski çağlardan istiyorsan-- shogun total war(japon medeniyeti) medieval total war(ortaçağ) rome total war(roma dönemi) medieval total war(ortaçağ) --2.dünya savaşı için-- codename panzers
coh
CoH oyununda direk savaşa girebiliyor muyuz? Yani demek istediğim medeniyet kurmadan, hazırlık yapmadan hazır tugay ile savaşa dalmak.
Oyunların görevlerinde genelde ülke kurulu oluyor ve savaşıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: rdyzlk44
CoH oyununda direk savaşa girebiliyor muyuz? Yani demek istediğim medeniyet kurmadan, hazırlık yapmadan hazır tugay ile savaşa dalmak.
Hayır hep bir askerle başlıyorsun sonra büyüyorsun tarif ettiin gibi degil
sudden strike III oyununu mutlaka denemelisin.2.dünya savası'nı konu alıyor.bu arada serinin ilk ve ikinci oyunlarını da mutlaka dene...
company of heroes gerçektende zor bi oyun .Yeni aldım.Orta orduyu yenene kadar anam ağlıyo Bide alman tankları çok güçlü
mount&blade
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme