< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
savaş çıkarsa devlet jiplere el koyar mı? (2. sayfa)

-
-
Yahu kanunlarda var ama işleri olmaz bizim oyuncak arabalarımızla. Sıkıntı yok rahat olun.
-
Eskiden sefer görev emri olur ve tebliğ edilirdi şimdi uzun zamandır görmüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet. Olağanüstü zamanlarda sert çekirdekli haklar hariç her şeyi alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sivillerin aracına el koyacak duruma gelindiyse zaten kimsenin araçlarını düşüneceğini sanmıyorum.
İş o noktaya gelirse kömürlükte tekerleği olmayan el arabasına bile el koyarlar.
3008'e falan gerek yok.
Intercity'nin tanklarını zor tutuyoruz, biran önce cepheye gitmek için sabırsızlanıyorlar.
-
bırakın poloları bence mazda cx5lere el koyarlar. mis gibi 4x4 hem de capon, vur dağa taşa...
-
Devletin, TSK'nın sizin cipinize ihtiyacı olacağı seviyeye gelmişse olay zaten en son derdiniz cip olur.
-
3008'e jip diyen de ne biliyim yani.
Benim dededen kalma 83 model Anadol o jip sandığınız çoğu arabaya dağda nal toplatır!
Rusya işini hızlı halledecek, sana dokunmaz.
-
jip yok ki hocam rahatız. hatırlıyorum 2000 lerin başında olabilir, bazı muhabbetlerde tabi o zamanlar jip falan bulunan bi şey değil pek. aslında jip alacaksın diye konu bi şekilde gelir sonra biri çıkar jip alınca devlet el koyuyor savaş çıkarsa falan diye tüh benim olmayacak demek tamamı diye düşünülüp jip hayalinden vazgeçilirdi o kafayla. rusya olayında güncel aklıma gelmişken sorayım dedim değişen bi şey var mı diye
-
İşid rav4 kullanıyor du da biz biye 3008 kullanmayalım
ilkokul mezunlarına son fırsat diye bir slogan vardır ehliyet kurslarının camlarında ben 48 yaşındayım kendimi bildim bileli geçerlidir hiç bitmez o fırsat..
yazdığında ona benziyor ona gelene kadar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 24 Şubat 2022; 23:39:41 > -
2013 Suriye operasyonuydu galiba bizim arkadaşın 4x4 cherokee jeep i var kendini arayıp askerlik şubesine çağırmışlardı diye hatırlıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne gerek var 3008'e, alırlardı bir alman tankı misali Tiguan'ı yolda şanzıman ısınınca köşeye çeker biraz beklerler, bozulursa da Doğuş Oto'yu arar iyi niyet adı altında tamir ettirirlerdi şu konu misali: https://forum.donanimhaber.com/dsg-sorunu-ve-dogus-otoda-yasadiklarim--152063475
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 25 Şubat 2022; 9:27:46 > -
Asıl noktayı atlamışsınız, savaş bitince devlet el koyduğu her aracın yerine sıfırını ya da muadili veriyormuş.
-
eski 4x4 lerin bazilarinda ruhsatta sefer gorev serhi olurdu bazilarinda diyorum çünkü aldigim araclarin bazilarinda da yoktu ayni arac olsa bile .2 ceker suv sut araçları almazlar ne yapsınlar.Guncel piyasaya bakinca 30 yillik kurum cikmasi japonlari veya amerikanlari da almazlar baslarina belami alsınlar. ama 4 ceker pikaplari envantere katabilirler.Hem yeni hem cok amaçlı.
-
2941 sayılı seferberlik kanunu uyarınca devlet ihtiyaç duyacağı mal ve hizmetleri mevcut yurt içindeki vatandaşlardan temin edebilir. Araçlar için genelde 4x4 sınıfındaki arazi taşıtları ve kamyonet tarzı araçlar için barış zamanında yapılan planlama ile sefer görev emirleri oluşturulur ve bunlar araç sahiplerine tebliğ edilir. Gerektiğinde çağrı yapılır ve bu araçları sahipleri en yakın askeri birliğe veya bildirilen yere götürüp teslim ederler. Bu sadece araçlar için değil örneğin un, bakliyat, makarna gibi gıda maddesi üreten, akaryakıt ve yağ üreten ve dağıtan, çimento üreten fabrikalar içinde geçerlidir hepsinin planlaması vardır.
-
Seferberlik emri önce Mercedes ve BMW l'lere gelir. Şanlı askerimizi itibarindan tasarruf ettirmeyelim.
Evet Polat Alemdar X5'i diye bir gerçek var ülkede. Dülü lülü lüüü...
Zaten buzdolabı olarak ithal edilmeyenlerin vergisiyle 2 tane devlete aliyoruz, bari bunu bize biraksaydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Şubat 2022; 18:23:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X