Şimdi Ara

SATRANÇÇILAR BAKSIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi başka biri de UKD den bahsetti ben de ukd yi yeni duydum bilgi için tekrardan teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yaşımdan beri oynuyorum+12 yıllık oyuncuyum=yaş 18 niye uğraştırıyon beni yazsana direkt yaşını

Bütün bilgiler bu linkte kolay gelsin

https://lisans.tsf.org.tr/online/

• Ordan bakarak nasıl sanmadığınızı tahmin ediyorum çünkü her satranç oyuncusu kendini çok iyi oynuyorum zanneder internet üzerinden oynamak isterseniz(gücümü görmek için veya öylesine) mesaj atın.

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Doğar doğmaz mı başladın gibi esprilere maruz kalmamak için öyle yazdım bu sayfaya ulaştım hocam hataya gidince başvurcam.Yorum için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: monsters156

Ordan bakarak nasıl sanmadığınızı tahmin ediyorum çünkü her satranç oyuncusu kendini çok iyi oynuyorum zanneder internet üzerinden oynamak isterseniz(gücümü görmek için veya öylesine) mesaj atın.

Yok ben iyi oynamıyorum bu UKD puanımdan belli zaten.
    Ama internetteki gibi olmuyor emin olabilirsin.
    2300 puan CM olur ki her ne kadar internetten de oynasan turnuvalara başlayarak bu puana yükselemezsin.
    Turnuvalar gerçekten daha farklı
  • monsters156 M kullanıcısına yanıt
    Böyle esprilerin yapılabileceğini düşünerek, böyle konu içeriği hazırladıysan sende bir dh lisin
    Bu arada lafımı olur rica ederim

• Biliyorum hocam bu elolara yükselmek için yıllarca oynamak gerkiyor.

• quote:

Biliyorum hocam bu elolara yükselmek için yıllarca oynamak gerkiyor.

Hocam chess.com mu oynuyorsun lichess.com mu
    Oradaki puanların ne ?
  • Ukd ülke içi. Elo uluslarasi turnuvalarda aliniyor benim bildiğim.

• doğru olabilir hocam
  • Lichess te oynuyrum.Blitz oynamayı seviyorum hocam yani max5 dk falan oynuyorum puanım 1600 ama 1900 ve üstü puanlı oyuncularla ile oynuyorum.
  • quote:

Lichess te oynuyrum.Blitz oynamayı seviyorum hocam yani max5 dk falan oynuyorum puanım 1600 ama 1900 ve üstü puanlı oyuncularla ile oynuyorum.

Şimdi hocam o 1600 puan = 1300 UKD =1200 ELO demek
  • açıklamamı yaptım.nasıl oynadığımı görmek istiyosan gel karşılaşalım.1200 elo sahibi kişilerin nasıl oynadığını internetten görebilirsin.genelde 10 yaşında falan oluyorlar.bu yaşlarda olup istisnalar da var tabi ilyas makoveev gibi böyle yazılıyordu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsters156 -- 11 Eylül 2016; 20:22:42 >
  • Elo ve ukdyi ayırt edemıyorsun, 2300 elo civarında oynuyorum diyorsun. Sen bir turnuvalara katılda ozaman karar ver dostum ^^
  • Dostum 1600 puandayım diyorsun lichessde
    Lichessde 1660 puanda olan kişi gerçekte 1300 UKD 1200 ELO'dur.
    Seviyen belli işte kendin demişsin lichess puanım 1600 diye.
    İnternet puanıyla gerçek hayatakki puanları kıyaslama çok farklı şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encodemaster -- 11 Eylül 2016; 20:26:32 >
  • Kardeşim tmm ben kötü bir oyuncuyum.

• Onurd81 kullanıcısına yanıt
    Yazımı okumamışsın galiba ukd yi yeni öğrendim izlediğim oyuncularda elo yazıyor sadece ki buna türk oyuncular da dahil.birkaç yıl sonra konuyu düzenleyerek elo mu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsters156 -- 11 Eylül 2016; 20:33:18 >
  • Yav ben sana kötü oyuncu musun dedim
    Lichess Puanı = 1600 ise
    UKD = 1300
    ELO = 1200
    dedim. Sana kötü oyuncusun diyen olmadı. Sadece puanlarını söyledim. İstediğin kişiye sorabilirsin bunu
  • Her iyi oynadığını düşünen 2300 eloluk oynasa ülkede ne magnuslar,kasparovlar,fischerler olurdu.
  • Sıkıntı yok hocam dediğim gibi bir kaç yıl sonra konuyu düzenlerim ve elomu yazarım.forumda olursanız da mesaj atarım.licheste 1900 üstü planlılarla oynayıp nasıl oynadıklarını görebilirsin.Bayramınız mübarek olsun hocam şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.