Şimdi Ara

Satlık veya Takaslık P35-DQ6 / Ankara - Rezerve Edilmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara içi, iyi durumda , garantisi devam ediyor, X38-DQ6'yla takaslık veya peşin olarak 290 ytl ye satıyorum. Kutularını atıığım için kendim bir kutu ayarlayıp yollayacağım. Ankara içi elden teslim ederim...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakkale -- 18 Kasım 2007; 23:08:26 >

• Bilginiz olsun; Garantinin geçerli olabilmesi ve ileride çıkabilecek herhangi bir soruna karşı orjinal kutusu mevcut değilse ürünün garantisi bir işe yaramıyor. Aynı durum ekran kartlarının kutusu için de geçerli.
  • kutusu olup olmaması farketmez zamanında kutusuz olarak çok ürün değiştirdim ben vatan bilgisayardan garanti ile...
  • Garanti konusunda kutunun sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.. Bende hem exa hemde exsenden sadece ürünü vererek garanti değişikliği yaptırmıştım
  • Benim msı anakartım bozulduğunda vatan bilgisayar değişim için kutuyu istemişti servisi index di.
  • kutuya gerek yok. değiştirecek yeni kartın kutusunu alırlar. yeni kartı da kutusuz verirler. Zaten tamir edilebilecekler için kutuya hiç gerek yok.
  • evet haklısınız.

ben de çok parça değiştirdim. Başka markaya ait bi kutuda gönderseniz de oluyor. Gönderdiğiniz şirket malın taşımadan dolayı bozulduğu intibasına kapılmasın yeter. Yoksaaa benim bildiğim orjinal kutuyu sadece ilk 1 haftalık sürede ürün iadelerinde istiyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: eagle66

kutuya gerek yok. değiştirecek yeni kartın kutusunu alırlar. yeni kartı da kutusuz verirler. Zaten tamir edilebilecekler için kutuya hiç gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün rezerve edilmiştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

ürün rezerve edilmiştir...

arkadaşa kefilim sorun yaşamazsınız..

hayırlı işler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.