Şimdi Ara

Satlık Sıfır Gibi Samsung R520 ##SATILDI##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Evet arkadaşlar forumdan almış olduğum ve yaklaşık 3 aydır kullandığım laptopumu YGS ve LYS sınavına hazırlandığım için satıyorum sınava hazırlanacak arkadaşlar almasın tam engel neyse arkadaşlar 3 aydır kullanıyorum 1 kere olsun ne ısınmadan olsun nede başka birşeyden kapanmadı res atmadı ben @efe abim sağolsun bol duamı almıştır eminimki alan arkadaşta aynısını bana yapacaktır o derece makinenin arkasındayım cihazın arka ekran kapağında hliyle kılcal çizikler vardır ama derin değil

-Makina Haziran 2009'da alınmış HEPSİBURADA faturalı bende 2.sahibiyim
    -Ek olarak makinanın HDD 250 gb 320 gb ile değiştirilmiştir.
    -Bataryası yaklaşık kullanıma bağlı olarak 1 ile 1.5 saat kadar gitmektedir.

Ürünün Faturası, CD'leri bulunmaktadır...
    Laptop çantası hediye olarak gönderilecektir

Cihazın özellikleri:

-1366 x 768 15.6'' LED aydınlatmalı LCD ekran
    -Core 2 Duo T6400 2.0 Ghz işlemci
    -4 GB RAM
    -ATİ HD4650 1GB paylaşımsız ekran kartı
    -320 GB WD HDD
    -Bluetooth
    -Dahili webcam

Evet arkadaşlar bu fiyata bu özellikleri bulabilceğiniz bi makine pek tahmin etmiyorum alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

Satlık Sıfır Gibi Samsung R520 ##SATILDI##  Satlık Sıfır Gibi Samsung R520 ##SATILDI##

Satlık Sıfır Gibi Samsung R520 ##SATILDI##  Satlık Sıfır Gibi Samsung R520 ##SATILDI##

Satlık Sıfır Gibi Samsung R520 ##SATILDI##

Gereksiz yorumlar yapılmassa sevinirim arkadaşlar istenirse sanalpazar ve GG ilanı açarım. İlanın altını değilde PM sistemi ile her sorunuza cevap verebilirim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 5 Ekim 2012; 15:25:42 >

• Pm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mymusic25

Pm...

Cevaplandı
  • 1 pmm daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 pmm daha

hepsi cevaplandı satışa devam
  • Güzel makina. Takipteyim.

• Son pmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Son pmm

Satıldı Mymusic25 abime satılmıştır hayırlı uğurlu olsun
  • İlginç :) mesajıma cevap dahi verilmedi. İlk önce anlaştık tamam filan dendi sonra mymusice satılmış hayrını görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

İlginç :) mesajıma cevap dahi verilmedi. İlk önce anlaştık tamam filan dendi sonra mymusice satılmış hayrını görsün

kardeşim kusura bakma yazamadım music abim vandaymış gelip elden aldı benden senden önce teklif sunmuştu tekrardan özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

İlginç :) mesajıma cevap dahi verilmedi. İlk önce anlaştık tamam filan dendi sonra mymusice satılmış hayrını görsün

kardeşim kusura bakma yazamadım music abim vandaymış gelip elden aldı benden senden önce teklif sunmuştu tekrardan özür dilerim

benden önce teklif sundu ise bana söz vermeyeceksin, ben otobüse vereceksin diye bekliyorum aleti sen bana bi mesaj atma gereği bile duymadan bi özür dilemeden utanmadan sıkılmadan satıldı yazmışsın ilana , 20 yaş altıyla alışveriş yapılmayacağını bir kere daha görmüş olduk sayende. mal senin istediğine satarsın ama o zaman senden önce isteyen var yazacaksın, yağmur yağıyor otogara gidemiyorum şimdi demek yerine, benle anlaştın ben mal bekliyorum senden, bana bilgi vermek zorundasın bu durumda , kul hakkına girer bu durum bana göre, neyse helal olsun hayırlı olsun alana da satana da her işte bir hayır vardır diyorum uzatmıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.