Şimdi Ara

SATLIK SAMSUNG SATA2 HDD HD080HJ (

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung hd080hj sata2 hdd satlıktır...7 aylık ve hiç sorunu yoktur..garantisi var ama nerden bilmiyorum...
    fiyatı: 65 ytl dir..
     SATLIK SAMSUNG SATA2 HDD HD080HJ (

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

(colt' un kardesi) Tsunami41 / Dargmen / FreeBoyKsK / Mene / İlyus / mkoyuncu / visceroid
  • 80gb kodunda yazıyor
    Alışveriş ettiklerim: CMteria,Tsunami41,ilhanathema ,Rockford Fostage ,kartal2339,Farklıkaydet , pashha27,labrie,zamirpolen,siyau ,mon_ami, reason666, tyreal99, hetfield,fenerli_ulash,guven35,errdem,Quartamin, mucak35, aegean ,necooti ,aLper_iLeri ,2. el alışveriş,meios,otaku, erco35coast,scalpter, penryn,nadir,oversleep,ufukuzman,embayo,erdemgc,saddamx,hakanerayy, huxi20, lion35, osmore, BrYaNT, armonix241, By Asphyxia
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mumi35

80gb kodunda yazıyor

aynen öyle..tşk...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

(colt' un kardesi) Tsunami41 / Dargmen / FreeBoyKsK / Mene / İlyus / mkoyuncu / visceroid
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.