Şimdi Ara

SATLIK IPHONE4 32gb Unlocked!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben hersene turkiyeye izine gledigmde bir telefon getirirm ayin 1 de de kismetse ekim 1 de istanbulda oalcagim ve bu sefer elimde Iphone4 32gb telefon var makbuzlu kagitli T_mobile firmasindan alinmisitr unlockdur ve Jailbreaktir

yani hersey en iyi sekildedir cihaz sifir gibi bir kac kez denemk icin kullandim ve cidden harika bir alet soylemeye gerke yok sanirim neler yapabildigininin istedigm son pazarliskiz fiyat pazarlik ypamayi sevmediigm icin 1650 ytl dir ve pazarliklsiiz ve takasizdir !

eger kaydininda benden yapilmasini isitoyrsaniz fiyata artma olcuaktir ozaman 1800 ytl eger kaydi bendne olrusa ustleik yainnda 30 euroya aldigim apple in orginal Bumper korumasi ciahz jelatinle kulanilmsitir yani koruma folliesi ile bana ulasmak isteyenler pm yada email atsinlar
    email:thatsmydream@hotmail.com

yada pm fiyat pazarliskzidir ve takasizdir umarim herseneki gibi istanbulu arkadaslarla iyi bir alsiviermiz olur saygilar bu arada bozuk turkcem icin ozur diliyorum....

Tnot: Teskimat tarihi 1 ekim 2010 dur mekan istanbul oraya izne geliyorum cunku
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş türkiye fiyatları açıklandı haberin yok sanırım.... bu fiyatlara artık satış olmaz geç kaldın işin kaymagını yiyenler çokdan yedi...

ELECKTROWORLD 16 GB'lık modeli 1569 TL'lik, 32 GB'lık modeli ise 1849 TL'lik fiyatıyla* 24 Eylül'de 6 ilde yer alan 15 Electro World Mağazası'nda tüketiciyle buluşacak.kaynak isteyenler için

http://www.chip.com.tr/konu/1.569-tl-ye-iphone-4_22595.html

bestbuy fiyatları

16 gb 1589
    32 gb 1879
  • yalnız iyiymiş yaa pasaport kaydı benden olursa 1800 demiş arkadaş. hiç mi hesap kitap yok yahu sizde???

fiyatların açıklanması iyi oldu kazıkçı insanların elinde kalsın ki seneye de aynısını yapmasınlar insaflı miktarlarda kar koysunlar
  • 150 liraya pasaport kaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK] IPHONE SE 64GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.