Şimdi Ara

SATLIK 3120 Temiz Çoktemiz Tertemiz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar artık kameralı bi telefon istediğim ve almaya yeltendiğim için yadigarımı satıyorum. "0" ının fiyatı şuan için 205YTL imiş.. ama sanırım arasan garantili 195YTL ye hatta 190 a bulursun ben de size sıfır gibi bi telefon veriyorum... özelliklerini biliyorsunuz. resmini de... bilmeyenler için bi link veriym..>>>http://www.nokia.com.tr/id63704.html
    ben telefonumu 175YTL ye satmayı düşünüyorum... bütün orjinal kutusuyla birlikte...
    Garanti Başlangıç Tarihi: 03/04/2005
    Garanti Bitiş Tarihi: 03/04/2007
    Güncel Tarih: 30/10/2005 yani daha 17ay+3gün gartantisi var.
    daha fazla merakı olanlar bana PM den veya hotmailden : dt_dogukan@hotmail.com veya mail yoluyla ulaşsın.
    Fiyatta pazarlık mevcuttur...
    LÜTFEN TEKLİFLERİNİZİ PM YOLUYLA ULAŞTIRINIZ...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum pardon ama once sehır, sonra kayin biradere daha 1.5 ay filan oldu alali 165ytl nakit ve 2sene garantili bilgine,

bu baglamda dusunursen nakit 100ytl verebilirim kolay gelsin...
  • abi ben spot almadım garantili aldım. ayrıca spotlara da 5ytl karşılıı 2 yıl garanti veriyolar... sana spotu 165 e kakalamışlarsa ben naapıym güncel fiyat araştırıp yazdım bu mesajı ben...

• ANKARA'da elden teslim. dışarıya kargo parası alana ait. Havale yattıktan sonra 3 gün içinde kargo adrese verilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dt. Dogukan

abi ben spot almadım garantili aldım. ayrıca spotlara da 5ytl karşılıı 2 yıl garanti veriyolar... sana spotu 165 e kakalamışlarsa ben naapıym güncel fiyat araştırıp yazdım bu mesajı ben...

SANIRIM ANLATAMADIM 2YIL GARANTILI FATURALI ALDIGI CIHAZ VE IZMIR CADDESINDA KOCAMAN TURKCELL ABONE MERKEZI , bilgin olsun diye yaziyorum senin arastirdigin yerler neresidir bilmiyorum ben aldigimiz yeri soyluyorum bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCORPION07

quote:

abi ben spot almadım garantili aldım. ayrıca spotlara da 5ytl karşılıı 2 yıl garanti veriyolar... sana spotu 165 e kakalamışlarsa ben naapıym güncel fiyat araştırıp yazdım bu mesajı ben...

SANIRIM ANLATAMADIM 2YIL GARANTILI FATURALI ALDIGI CIHAZ VE IZMIR CADDESINDA KOCAMAN TURKCELL ABONE MERKEZI , bilgin olsun diye yaziyorum senin arastirdigin yerler neresidir bilmiyorum ben aldigimiz yeri soyluyorum bak...

KOSKOCA ANKARA'DA KIZILAYIN GÖBEĞİNDE AVEA MERKEZ SATIŞ BAYİİNDE SPOT TELEFON SATILIYOR!!!
    ama kimse durup da bu spot mu nedir sormuyor. dediğim gibi istersen sana 80 90 ytl ye de buluruz bunun gibi bi telefon ama spot olur. 5ytl verirsin 2 yıl garantili olur ama garanti için gittiğinde bu garanti kasamı dışında derler dumur olursun... Yanlış anlama beni ama isterse faturası olsun. ister garantisi. adamlar bi yolla spot u yedirmişlr sana...

• Tekrar rica ediyorum yorumlarınızı ve teklifleriniz PM yoluyla ulaştırın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ANKARA'da elden teslim. dışarıya kargo parası alana ait. Havale yattıktan sonra 3 gün içinde kargo adrese verilir...

yok daha neler...selam doğukan kimsin nesin..neyine güvenip alacam...fake bile olabilirsin..gelmiş burada kendi kurallarıyla onuyor sankim....havaleyi yatır sonra 3 gün bekle..bravoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

quote:

ANKARA'da elden teslim. dışarıya kargo parası alana ait. Havale yattıktan sonra 3 gün içinde kargo adrese verilir...

yok daha neler...selam doğukan kimsin nesin..neyine güvenip alacam...fake bile olabilirsin..gelmiş burada kendi kurallarıyla onuyor sankim....havaleyi yatır sonra 3 gün bekle..bravoo

hele hele şu dönemde ..

• abi ben nasıl güvenecem size o zaman. bana nası garanti verceksiniz siz??? yani ben size önce telefonu yollayım siz sonra ulaşınca.... yapmayın allah aşkına. ben burda daha önce de telefoumu sattım. banagüvenmeyebilirsiniz. Dişhekimliğinde okuyorum. Gazi Üniversitesi Dişhekimliği 3.Sınıf'tayım. güvenmeyen de almaz kardeşim. Fake olduğunu düşün istersen ben elimdeki telefonu satıyorum. almak isteyen PM atsın. diğerleri de ortalığı kızıştırmasın yok yere....

• kardeş bence de satamazsın o fiyata... ama biraz düşürürsen olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.