Şimdi Ara

[SATLIK]2 Ay beklemeyin, Satılık MONSTER P170EM ( Daha 25 günlük )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha alalı 25 gün felan olan 170emimi satıyorum.

Öncelikle neden sattığımı söyleyeyim, içinizde şüphe kalmasın:
    Yine yeni bir Monster almak için satıyorum :) Bilgisayarımın hep kusursuz olmasını isterim ve en günceli takip etmek isterim ve şu an çok süper bir kampanya var yine 170em alacagım biraz daha pahalısından :D Nisandan Agustosa kadar bekledim ve daha 20 gün felan kullandım çok da elim değmedi işlerimiz yogun günde 2 saat felan anca .... ve şimdi yine kampanyaya katılcam ve ekime kadar yine bekleyecğim... bu sürekli hep böyle gider galiba :D monster para kazanır, sizler hemen teslimli monster almıs olursunuz ben de sonsuza kadar 10 ar gün felan kullanıp yeni kampanya diye diye laptopsuz kalırım heral :D neyse sadece bu özellikler yeterli gelen arkadaslar için kacırılmaz bir fırsat sunuyorum.

Laptobu hem az kullandım hem de çok özenli jelatinleri hala duruyor bugun tozları aradaki kirleri almak için çıkarıp geri taktım, ürünün sıfırdan % 98 farkı yok performans felan olarak zaten anlatmayacagım monsterı takip eden arkadaslar bilir.

Fiziksel bir hasar yok, sadece lcd nin yan kapagıında ufak bi çizik/leke var önemsiz ama yine de söyleyim sonradan yanlıs olmasın normalde önemsiz ama yine de belki benim gibi takıntılı kişiler olabilir neden bahsetmedin felan diyebilir...

Herneyse özellikler:
    i7 3720QM
    nvidia GTX670M
    8 Gb 1600 mhz kingston RAM
    750 gb 7200rpm seagete disk

ilk önce gtx 660m li sipariş vermiştim, fatura fiyatı : 2.671 TL temmuz 15 lerde felan kampanya ile gtx670m istedim: 330 TL+ KDV de onun fiyatı =3.027,4 TL yapıyor ...

Laptop sıfır zaten ama yine de biraz indirim yapayım dedim , bi de bekleme meselesi var yaklasık 3 ay bekledim bunun ayrı bir önemi var ha şimdi nadirdirki hemn teslim var site de o da bizim siparişlerimizden kalan oldugu için normalde hemen teslim zor bulunur bu linkte:http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=413641&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR aynı özellikte seçtiğinizde 3561 TL Eder

Ben canavrım için sadece 2.900 lira istiyorum ... dediğim gibi bekleme süresi ile indirimli olanlar da var tabi isteyen onlardan alsın ama herkes öyle o kadar bekleyebilir mi bilmiyorum... neyse bunu satarsam biraz daha ekleyeceğim yine tüüüüüüm paramı yatırıp en üst düzeyisini secceğim ve 5 yıll felan onu kullanacagım oyeter bana :D

forumdan da bilirsiniz 170emin performansını ayrıca beni de hep forumda yazarım... cihaz ilk geldiğinde mavi ekrandan dolayı servise göndermiştim, sorun 1866mhz ramlerdeymiş değiştirdik yani fiziksel bir sorun yok,

Cihaz monsterdan dolayı gayet performanslı ve iyi benden dolayı da gayet temiz bu nedenle zaten yine monster almak için satıyorum bunun gtx680m lisini almayı düşünüyorum inş. :D

Evet sanırım bu kadar düşücesi olan arkadaşlar paylaşşsın gerçi Henüz KARARSIZIM böyle bir düşüncem var ama bilmiyorum...
    neyse satlık gibi düşünün işte :D
    Şimdilik internet sıkıntım oldugu için bu kadar yazıyorum yakında güncelleyeceğm.
    Paylaş:
    Fiyat: 2900,00 TL Teklifler: Henüz Teklif Yok Miktar: 1 Satılan Miktar: 0 Sıfır Ürün: Hayır Garantisi Var: Evet | 29 Ağustos 2014; 14:29:08 tarihine kadar Satıldığı Şehir: Adıyaman, Besni
    Kargo Şirketi: MNG Kargo İlan Durum: Satışa Açık

edit: monsterı bilirler diye özelliklere pek değinmedim kısaca yazayım ama kısaca cihaz ucuyor :D :D + serin de

+Hemen Teslim
    Intel® Core™ i7-3720QM 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (OEM)
    Intel® HM77 Chipset
    1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 670M 192-Bit DX11
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT
    750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    Türkçe Klavye (TR)
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    2.0 MP Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu
    Internal Bluetooth™ v3.0
    +HDMI, DVI, DISPLAY PORT + SPDIF, MIKROFON, KULAKLIK VE LINE IN GİRİŞLERİ + E- SATA ( E- SATA İLE BİRLİKTE 3 X USB 3.0), 1XUSB2.O + CARD READER + ETHERNET + IEEE 1933 PORT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam kardeş,
    Monster kalite-uygunluk bakımından benım ıcın bır numaradır.Pcin fena sayılmaz.Yanlız bana sanki biraz fazla demişsin gibi geldi.Ufakta olsa çiziği varmış,tamam eyvallah.Diyorsunki 25 günlük 0 gibi.Sen o makineyi 0 getirttiğinde o çiziği görseydin(hele senin gibi titiz biri) alırmıydın,tabiki almazdın yenisini isterdin.İşte bu yüzden senin makinen 2.ci el bunu bi kabul edelim.Monsterin web sitesine girip bi inceledim.Sattığın fiyata SSD li 16gb Ramli hatta 675gtx li cihaz mevcut.Aynı fiyata bu bilgisayarı 1 aylık hafif bi çiziği olan garantiye gidip ramleri değiştirilmiş başka bir bilgisayara tercih ederim şahsen.Amacım pc ni kötülemek değil yanlış anlaşılmasın bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeksPeynÜç -- 4 Eylül 2012; 14:26:54 >
  • // güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: MeksPeynÜç

Selam kardeş,
    Monster kalite-uygunluk bakımından benım ıcın bır numaradır.Pcin fena sayılmaz.Yanlız bana sanki biraz fazla demişsin gibi geldi.Ufakta olsa çiziği varmış,tamam eyvallah.Diyorsunki 25 günlük 0 gibi.Sen o makineyi 0 getirttiğinde o çiziği görseydin(hele senin gibi titiz biri) alırmıydın,tabiki almazdın yenisini isterdin.İşte bu yüzden senin makinen 2.ci el bunu bi kabul edelim.Monsterin web sitesine girip bi inceledim.Sattığın fiyata SSD li 16gb Ramli hatta 675gtx li cihaz mevcut.Aynı fiyata bu bilgisayarı 1 aylık hafif bi çiziği olan garantiye gidip ramleri değiştirilmiş başka bir bilgisayara tercih ederim şahsen.Amacım pc ni kötülemek değil yanlış anlaşılmasın bu arada.

1- öncelikle çizik 1cm bile değil yine de değineyim dedim,
    2- garantiye gitmedi 1866 mhz yerine 1600 takıldı ikisi farklı yani tamir olayı yok tak-çıkar meselesi
    Ayrıcao ara yeni ürünle değişim konusu vardı ve bana isterseniz yenisini de verelim, ama pc ye bişey yapılmadı yani sıfır dediler. eğer o çizik mühim olsaydı zaten değişim yapamayız derlerdi

Ayrıca kullanılmış oldugundan dolayı fiyatı düştüm, Ayrıca 2-3 ay yerine hemen alıyorsun bu artılara değinmek isterim zaten beklemek isteyenler e bişey demiyorum ama hemen teslim ve benim mevcut ödediğim para ortada

• edit: Siteyi inceledim
    7970m li, gtx 680m li kampanyalı ve default satısı inceledim. Dediğiniz gibi benim fiyatta 675m satısı yok !

680m ve 7970mlerde ekran kartı özelleştirme mevcut değil standart üründe de bayram kampanyasını seçip(-440TL) benimkilerle aynı özellik yapmaya gerek kalmadan 675 mimi seçince zaten fiyat fırladı. Benim fiyatta 675 m alman mümkün değil fiyat farkı çok büyük oluyor .
    17'' OLDUGUNU, İŞLEMCİNİN 3720 QM OLDUGUNU HATIRLATMAK İSTERİM !
    ( Eğer bahsettiğiniz model p17/150em ) Dışı bir ürünse bilemem ama siz clevo kasaları da diğer kasalarla bir tutuyorsanız bişey diyemem
    Yani başka kasa da ise bahsettiğiniz kampanya ve suan benim sattıgımda sizin bahsetiğiniz kasadan olsaydı haklı olurdunuz, ayrıca bahsettiğiniz kasadan satmış olsaydım fiyat düşük olmuş olacaktı dolayısı ile 675 m li aynı fiyat olması mümkün olmayacaktı dikkat lütfen

Ayrıca kötülemek istemediğinizi yazmışsınız teşekkürler ama öyle yazılmış ki sanki ben ürünü elden cıkarmak istiyorum gibi amacım yine aynı modeli almak 7 eylüle kadar satılmazsa kullanmaya devam edeceğim, gayette memnunum :D

+ Değerlendirmeniz için tesekkürler

• Ewet tamin ettiğim gibi bu model msi tip kasa üstelik 15'' liktir bir önceki mesajda üstüne basarak dikaktiniz çekmek istedim
    MSI kasalar clevolardan daha ucuz dur, 15' ler 17'' lerden daha ucuzdur :D
    Kıyas yapabilmek için aynı kasa tipi gereklidir, clevo kasalarda (170em) bahsettiğinz şekilde bulmanız mümkün değildir . Eğerşu an sattıgım kasa da bunu gibi msi tip olsaydı satacagım fiya kuskusuz daha az olacaktı Ama tekrar diyorum
    Ksanın clevo olduguna ( 170em monsterın gözdesi ve kalesidir), 17'' olduguna dikkat çekiyorum tekrar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.