full kutulu siyah 1.5 aylık el71 ve org. data kablosu belki biliyorsunuz data kablosu kutudan çıkmıyor siz 40 ytlye alıyorsunuz tabi bulabilirsiniz FW güncellemeleri için lazım eşim için aldım oda kullanamadı...denk cihazlarla ufak fiyat farkıyla olsada o takas var ...
fiyat pazarlıksız 230 ytl ... 340 milyona weblebiden aldım data kablosunada ayrıca bi arkadaşımdan aldım sorunsuz tertemiz cihaz ...
Boyutlar 90 x 46.3 x 16.5 mm Ağırlık 94 gr Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Yok Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli ARama Yok Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim sistemi Benq Siemesn İşletim Sistemi Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Kayan Kapaklı güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 300 saat Konuşma Süresi ? Maksimum 5 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 570 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS ? Yok Bluetooth ? Var Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 EDGE ? Var E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel Kamera Zoom 5x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var eğlence MP3 Çalma Var Radyo Yok MMS Var Oyun Var + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 16 MB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası 1000 adet Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği Kullanım Klavuzu, Şarj Cihazı, Pil, kulaklık Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.