Şimdi Ara

(Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta olduğum Note3 Snapdragonlu (4G, 4K Video) telefonumu note4'e geçmeyi istediğimden satıyorum. Telefonu 2 kere düşürmemden kaynakli fotoğraflarda da görülebilecek metal çerçevede bazı ezilmeler mevcuttur. Bunun haricinde herhangi bir kusuru yoktur ve çok temiz kullanılmıştır. Değişen herhangi bir parçası yoktur. Root yapılmamıştır. (Beni rahatsiz eden bir durum olmadığından bu şekilde kullanmaktayım ancak alıcı dilerse pekçok yerde yapılan çerçeve değişimine gidebilir)

11 ay önce Türkiye'de N9005 modelinin olmamasından dolayı telefonu yurtdışından almıştım. Pasaport kaydı benim üzerimedir. Ekranında şeffaf koruyucu mevcuttur dolayısıyla ekranında herhangi bir çizik yoktur.
    Turkiye'de satilan N9000Q modelleriyle karistirilmamalidir. 4k video cekimi ve 4g (lte cat4) destekli hizli sarj ozellikli olan modeldir.
    Note3+Orjinal Samsung S-view Kılıf (sıfırı 150TL)+ kutu içeriği (orjinal şarj aleti+ usb3.0 kablosu, spen yedek ucları, istenirse kulaklık da verilebilir. 3 kulak ucundan 1 tanesi kullanılmıştır diğer boyları hic kullanılmamıştır.)

Satış fiyatı 1250TL dir.

Üsküdar Libadiye civarında elden teslim edilir.

Pazarlık payı vardır.

Bilgi: Bu seriler için (Exynos'ta işe yaramıyor) Quelcomm Snapdragon Battery Guru (telefonunun işlemcisini yapan firmanın bu işlemciyle uyumlu pil optimizasyon) uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Pil ömrünü hissedilir derecede uzatıyor. Kullanmakta olduğum telefon normal kullanımda 1 günü çıkartabiliyor iken bu uygulamayı yükledikten sonra 1.5 gün üstüne çıktı. Az kullanımda 2 gün rahat gidiyor. Yalnızca "Snapdragon" işlemcilerde çalışır.

Aynı zamanda eşimin kullandığı beyaz iphone 4s'i ve benim 2. telefonum olan siyah iphone 4'u de satmaktayım. İlgililerhttp://forum.donanimhaber.com/m_100650932/f_//tm.htm#100650932 burdan kontrol edebilirler.

(Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı (Satıştan çıkartldı.) Satılık Note 3 SM-N9005 + Orjinal s view flip kılıfı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canibam -- 22 Mart 2015; 15:03:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.