Şimdi Ara

@@ SATIŞTAN ÇEKİLDİ @@ ROCKSMITH + REAL TONE CABLE @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yurt dışından getirttiğim NTSC Rocksmith + Real Tone Cable paket halinde takaslıktır. Ürün jelatini açılmış fakat hiç kullanılmamış yani sıfırdır.

Satış sebebi PAL konsolumda çalıştıramayacağım içindir.

@@ SATIŞTAN ÇEKİLDİ @@ ROCKSMITH + REAL TONE CABLE @@

Sadece kablosu 30$'dan satılan bu pakete karşılık aradığım başlıca oyunlar şu şekilde;

- Mortal Kombat 9
    - Battlefield 3
    - Forza 4
    - Geow 3

Lütfen takas tekliflerini ürünlerin değerlerini gözönünde bulundurarak yapalım. Aşağıdaki linklerden satış rakamlarını inceleyebilirsiniz;

-- Amazon - Xbox360 Rockmisth --
    -- Amazon - Real Tone Cable --

Bana buradan p.m. yolu ile ulaşabailirsiniz..

REFERANSLARIM PROFİLİMDEDİR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 21 Ekim 2012; 22:54:26 >

• kardeşim şaka gibi... adamlar oyunu çıkartmışlar, PAL yapmamışlar... gerçi buna oyunda denmez ya! bu oyunun PAL versiyonunu dört gözle bekliyorum; sana da geçmiş olsun...

vallahi sırf bu sistem için NTSJ konsol mu alsam die düşündüğüm oluyor, bütçen müsait ise aslında ikinci el bi elit bakabilirsin... bu satılamayacak kadar değerli birşey, buraya kadar da getirtmişsin...

uygun konsolu olan herkese tavsiye edilir... youtube açın, rocksmith yazın videoları izleyin... gitara meraklı olan herkes, gitar çalmayı öğrenebilir yada bu program sayesinde mevcut seviyesinden daha da ileri seviyelerde çalabilir. kesinlikle 4/4'lük birşey...
  • aynı durumdan bende müzdaribim.. Lanet olsun bu oyunu pal çıkarmayan ubisofta..

hatırladıkça çıldırıyorum..
  • Pardon ama benim gibi acemilere gitarı nereden temin edeceklerini söyleyebilir misiniz?
  • Evet, gerçekten sadece bu oyun için ikinci bir NTSC konsol almayı ciddi ciddi düşündüm.

Şu an için satış takas niyetindeyim, NTSC konsolu olan ve bir gitara sahip arkadaşlar değerlendirebilir. Eğer eser de NTSC bir cihaz alırsam da satıştan acilen çekerim zaten.. :)

Şimdilik satış devam ediyor..

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Pardon ama benim gibi acemilere gitarı nereden temin edeceklerini söyleyebilir misiniz?

Guitar Hero tarzında özel bir gitara ihtiyacı yok, oyunun kit içeriğinde bulunan veya ilanda linkini verdiğim gibi ayrıca satın alınan usb jak aparatı ile herhangibir elektro gitar ile bu oyunu oynayabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 18 Mart 2012; 22:27:38 >

• arkadaşlar,
    ben oyunu ps3 te oynuyorum, oyunu play-asia dan amerikan versiyondan aldım, hiçbir sorun yok. PS3 varsa ve gitar öğrenmek istiyorsanız bu oyunu mutlaka öneririm. Yalnız amerikan versiyon alırsanız sonradan gelecek dlc satın alabilmek için amerikan ps network hesabınız olması gerekiyor. Türk ps store da haliyle bu oyunun dlc leri yok (şimdilik). Evdeki elektrogitarınız oyunu oynamak için yeterli, gerekli kablo zaten oyunun kutusunun içinden çıkıyor. Ben pal beklerim diyorsanız oyun eylül ayında avrupada da çıkıyor ve PC versiyonu da olacak.. Forumlarda şu anda bir sürü insan PC versiyonuu dört gözle bekliyor. Oyun Steam den satılacak ama kabloyu ayrıca satın almanız gerekecek.
  • yalnızca kabloyu satar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam elimde mortal kombat 9 var pal versiyonlu. eger istersen hemen takaslayalım.
  • Sadece kabloyu alırım verirsen.Ama kablolar fark ediyor mu yani pc,xbox ve ps3?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Evet, gerçekten sadece bu oyun için ikinci bir NTSC konsol almayı ciddi ciddi düşündüm.

Şu an için satış takas niyetindeyim, NTSC konsolu olan ve bir gitara sahip arkadaşlar değerlendirebilir. Eğer eser de NTSC bir cihaz alırsam da satıştan acilen çekerim zaten.. :)

Şimdilik satış devam ediyor..

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Pardon ama benim gibi acemilere gitarı nereden temin edeceklerini söyleyebilir misiniz?

Guitar Hero tarzında özel bir gitara ihtiyacı yok, oyunun kit içeriğinde bulunan veya ilanda linkini verdiğim gibi ayrıca satın alınan usb jak aparatı ile herhangibir elektro gitar ile bu oyunu oynayabilirsiniz..

hocam ben pc için alacağım oyunu.jak-usb girişi bulursam veya jak tan 3mmlik küçük jaka geçiş aparatı bulursan oynayabilir miyim acaba ?

• Üzgünüm orjinal aparatı temin etmeniz gerekecektir. Ayrıca bilmiyorum özel bir yazılım vs ile belki mümkün olabilir..
  • kabloya aklındaki fiyat nedir kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.