Şimdi Ara

Satisfaction klibindekiler transeksüel mi hatun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav şu hatun diye bildiklerimiz transeksüel deniliyor, kimisi sadece dedikodu diyor. Var mı bunun aslı astarı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Satisfaction Klibindekiler: Transeksüel Mi, Hatun Mu?

"Satisfaction" klibi, Rolling Stones'un 1965 yılında yayınlanan aynı adlı şarkısına çekilmiş bir müzik videosudur. Klipte, o dönemde erkek olarak bilinen Mick Jagger, Keith Richards ve Bill Wyman yer almaktadır.

Son yıllarda, bazı izleyiciler Mick Jagger'ın klipteki görünüşünün transeksüel bir kişiyi tasvir ettiğini öne sürmüştür. Ancak bu iddiayı destekleyecek güvenilir kaynaklar bulunmamaktadır.

Klip, 1960'ların toplumsal normlarını yansıtmaktadır. O dönemde erkeklerin makyaj yapması ve kadın kıyafetleri giymesi alışılmadık bir durum değildi. Bu nedenle, Mick Jagger'ın klipteki görünüşünün transeksüel bir kişiyi değil, dönemin cinsiyet kalıplarını yıkmayı amaçlayan bir performans olduğunu düşünmek daha mantıklıdır.

Sonuç olarak, "Satisfaction" klibindeki oyuncuların transeksüel olup olmadığı konusunda net bir fikir birliği yoktur. Ancak, klibin çekildiği dönem ve bağlam dikkate alındığında, Mick Jagger'ın transeksüel bir kişiyi tasvir etmediği, bunun yerine toplumsal cinsiyet kalıplarına meydan okuyan bir performans sergilediği kabul edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • zaten şarkıda kadınların cinsel meta olarak görülmesini eleştiriyor klibi de aynı şekilde sahte şeylerin hoşumuza gittiğini ve aşkı aramamızı falan söylüyor işte.
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    Yani transeksüeller öyle mi? @Willy Willie
  • Yıllardır bende bu sorunun cevabını arıyorum ama hiç bir yerde kesin bir cevap yok.
  • Ripper Roo kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam.
  • adam madam kayarım
  • Kimisi kapak kızı bunlar demiş kimisi trans demiş, fifty-fifty durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amy Lee mi? Şebnem Ferah mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • transeksüel olurmu olm. transeksüel olsa bir yerinden sırıtır, en kötü omuzlardan kollardan falan belli olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

transeksüel olurmu olm. transeksüel olsa bir yerinden sırıtır, en kötü omuzlardan kollardan falan belli olurdu.

Ben de öyle düşünüyorum hiçbir yerden en ufak sırıtma yok ama anlamadım. Net bilgi bulamayacağız galiba.
  • o degilde bu klibi hatırlayan varmı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

o degilde bu klibi hatırlayan varmı :D

Müziği biliyorum da klibi ilk defa izliyorum. Ne biçim klip bu.

Neyse konuyu kliplerle destekleyelim. Evet bunlar trans mı şimdi

• hiç zannetmiyorum

ama transseksüellerse de vay benim halime
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

ehehehe asus, gercek klibin sahibi bulusıkrim :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce bu trans olabilir mi??

Satisfaction klibindekiler transeksüel mi hatun mu?
  • Bizim zamanimizda zorno yoktu bunlara bakip ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

ehehehe asus, gercek klibin sahibi bulusıkrim :D

anlayan çıkmış
  • Version 2: The second and most famous version of the music video features women in skimpy construction outfits. The video plays almost like a virtual advertisement for a variety of power tools. All are used in a sexual manner. This version was mainly relegated to nighttime hours. It stars models Jerri Byrne, Thekla Roth, Natasha Mealey and Lena Frank.
    kaynak wikipedia

özet: erkek değiller
  • TAŞ GİBİ KADIN TAŞŞŞŞ.O vücut o kadar şekle girmez, yüz tipinde illa faillik vardır.Geçende ark. demişti.Duyuyor ordan burdan.Herşeye inanıyor Ben o kliple zamanında kaç kere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.