Şimdi Ara

SATIŞÇILARIN GÖZÜ YAŞLI TRENDYOL 25 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
6
Favori
4.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yeni hesap açtım hesabı trendyola hiç üye olmamış bir telefon no ile açtım. Baska adres bişey hiç birşey girmedim. Sepette 50 tl lik ürün ekledim bana alt limitsiz 25 tl geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 2 Aralık 2020; 23:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil veya PC fark ediyor mu

• Up up bu işin ticaretini yapanlar nasıl yapıyor kesin başka bi yöntemi var 3 hesap açtım hiçbirine gelmedi üç gündür kontrol ediyorum.

• Bunu deneyen arkadaşlar var mı ?

işe yarıyor mu ?

• Yemeksepetine de el atın yav herkeste 20 TL altlimitsiz

• Konu sahibi arkadaş la mesajlaşmıtık. konuda dedği gibi yaztım ama pc üzerinden. 4 hesap açtım boş 2 gündir gelen bi şey yok. bu gün de ateş ölçer maske ekledik artı bi hesap daha açtık bakalım ne olacak. başka bir ince nokta var ama anlamadım ben

• Varsa indirim gelen yazsın, konuyu takip ediyoruz

• hem bur da anlatıldığı şekilde, hemde başka bir başlıkta anlatıldığı şekilde ve kendimde bir kaç yöntem denedim ama asla olmadı,kupon falan yüklenmedi, zaten 1 tl den 30-40 kupon kullandım, kupon satan adamın hakkı o, helal olsun diyorum, başarıyor adam almayı sonuçta, neyse uzun bir alışveriş listesi ve stok yaptım, 1400 tl civarında ürün 500 tl civarında tuttu kupon bedeli ile beraber, umarım aynı kampanya tekrar gelir

SATIŞÇILARIN GÖZÜ YAŞLI TRENDYOL 25 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adn53 -- 7 Aralık 2020; 10:10:36 >
  • işe yarıyor mu ?
  • Var mı yeni taktik?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.