Şimdi Ara

(SATIŞA ÇIKTI) Ah ulan aldı lamborghini yi kız (Tuğçe) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
8
Favori
24.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük düşünmeyin. Magnum bunu her sene yapıyor neredeyse.Bana çıksa vergiyle uğraşmadan arabayı satardım. Sattığım paranın tamamıyla magnum alırdım. 1 milyon magnumum falan olurdu. Hepsinin şifresini kullanırdım. Kesin bana çıkardı. Sonra onu satar aynı şeyi yapardım. Bunu sonsuza kadar devam ettirirdim.
  • Merak etmeyin dostlar. Yarin vergisini odeyemeyip satacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shifter06

Ulan haram olsun magnum 50 60 tane şifre gönderdim çıka çıka buna mı çıktı

Murat Aydemir mi ismin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Asıl kazanan kimmiş?

Gülizar Turgut (Gaziantepli)

Üzüldüm gerçekten. Ben çıkmamışımdır diye bakmamıştır bile :)

Yedek talihli için uzun bir süre beklendi asil talihlinin muhakkak haberi olmuştur hatta kendi siteme o zamanlar haberini yapmıştım binlerce hit almıştım.

Ya parası yok almaya ya da başka birşey var gitti güzelim lambo

Arabayı ilk almak için ne kadar vergi ödenmesi gerekiyor hocam?

110 bin Tl falan

Fazla birşey de değilmiş hani. İllaki bulunur birinden yani :)

• istediginiz kadar şifre gönderin çıksa bile alamazsınız ( Zengin Değilseniz ) Bu Arabanın KDV + ÖTV sini siz ödüyorsunuz türkiye şartlarında arabanın fiyatı 2 katına çıkıyor yani unutun
  • Herkes arabayı Satıyor çıksa. Ben olsam Magnum ile sözleşme imzalardım. Aracın üzerini Magnum reklamı giydirip gezerdim. Eminim yıllık vergisi, bakımı hatta yakıtına kadar karşılanırdı.

• Facebook sayfasında kızın 69 tane şifre gönderdikleri yazıyor.Ayrıca 3 yıldır çekilişlere katılıyormuş.

Ayrıca forumdan biri de ben kızın kuzeniyim demiş.45 tane şifre gönderdi demiş.Ne iş anlamadım?
  • asıl talihlinin vergiyi ödeyemediği falan hikaye bence.illaki bir yolu bulunur .%10 karla falan biri ile anlaşır.neden almadı asıl talihli hiç anlamadım.acaba çubuğu saklaması falanmı lazımdı.saklamadı
  • araba sürmesini bilmeyene araba veriyolar
  • Laaaaaaaaaaaan ben o arabaları vermiyorlar sanıyordum. Hayallerim yıkıldı lan. Ne diyelim ilk kasiste tamponları bırakmaması dileğiyle

edit: O "M" harfi kalacımı orada.

(SATIŞA ÇIKTI) Ah ulan aldı lamborghini yi kız (Tuğçe)

(SATIŞA ÇIKTI) Ah ulan aldı lamborghini yi kız (Tuğçe)

• Mr.Para Babası kullanıcısına yanıt
    değilmi abd ye gidip orada kullanmak varken

for instance

http://www.carsforsale.com/used-cars-for-sale/2014-lamborghini-gallardo-marietta-ga-240164872
  • quote:

Orijinalden alıntı: 707

Asıl talihlinin yakını bizim forumdaydı maddi durumları yeterli degildi galeriyle anlaşıp bir süre kullanıp satmayı düşünmüştü de aracı satamayacağını bunun sözleşmede yazdığını söylemiştim büyük bir hayal kırıklığı olmuştur

ne demek satamaz . mal üstüne geçtikten sonra kim ne diyebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın çıktığı kişinin tipe bak.resmen kurmaca olduğu belli.dar gelirrli kesime çıkhığı gorulmemiş him

• bu arada ben olsam satar bmw m4 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

O degilde lamborghini o anahtar ne oyle allah askina.yildiz tornavida gibi.mercedesin bmw nin voswagenin gibi sustaLi anahtar yapamamismi?bana ciksa bende almazdim.vergisinden degil anahtardan dolayi.

Fuar hariç o arabanın yanından geçemezsin hayatın boyunca gelmişsin anahtarına laf atıyorsun
  • Bunla fena yaylaya cikilir diyecem de
    Bu daha kasislerden gecemez

• Bu ülkede bu arabalar iş görmez vergisiydi yoluydu hırsızıydı hey yavrum hey ama güzel araba o ayrı konu
  • satılabiliyorsa 200e araba 500ede ev alırsın kalanıda faize koyasın ama sözleşmeye satılamaz maddesi koyuyorlarsa çokta bir işe yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar yolladim bunami cikti.vergisinide odebilirdim arabanin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-59DFDFF1E -- 15 Kasım 2014; 0:18:20 >
  • Kız kaç hafta önce yazmış azim kararlılık ve şans birleşmiş. Ancak daha önceki kampanyalara katılımı ve ben 50 çubuk gönderdim diyenlerden daha fazla şifre göndermesi de etkili

http://hizliresim.com/R62z7o
    http://hizliresim.com/aBmr9O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 15 Kasım 2014; 0:28:54 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.