Şimdi Ara

Satış Ortaklığı İle İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetten kolay para kazanma yollarını arıyorsak satış ortaklığı ile internetten nasıl para kazanılır sorusunun cevabını aramamız gerekir. Çünkü satış ortaklığı sistemi internetten para kazanmanın en etkili yöntemidir. Satış ortaklığı ile ürün sahibinin ürünlerini belirli komisyonlar karşılığında satarız. Bu komisyonlar oldukça fazladır %50, %70 gibi. Peki satış ortaklığı ile internetten nasıl para kazanırız? Bu sorunun bir çok cevabı vardır.

    İnternet dünyası o kadar mucizelerle dolu bir yerdir ki, yapmak istediğiniz şeyi sadece hayal etmeniz yeter. Satış ortaklığı ile bir ürünü dünyanın öbür ucundaki hiç tanımadığınız birine kolayca satabilirsiniz. Kolay para kazanmak istiyorsanız satış ortaklığı sistemini kullanmalısınız.

    Satış ortaklığı ile internetten nasıl para kazanılır?

    İnternetten kolay para kazanmak istiyorsanız satış ortağı olduğunuz ürünler için google’ın reklam ağı olan adwords’e reklam verebilir ve satış hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Sadece adwords’e başlı kalmayın. Bugün dünyada yüzlerce adwords gibi reklam ağları mevcut. İnternette iyi bir araştırma neticesinde sağlam reklam ağlarını bulabilir ve oralarda reklam verebilirsiniz.

    Satış ortakları reklam vermeden internetten nasıl para kazanıyorlar?

    Reklam verecek bütçeniz yoksa kendi reklamınızı kendiniz yapın. Kendinize bu site gibi bir blog açabilir ve sattığınız ürünlerle ilgili tavsiyeler dolu yazılar paylaşın daha sonra iyi bir seo çalışmasıyla blogunuzu google’da ilk sayfaya getirin. Bu sizi reklamlara onlarca para ödemekten kurtaracaktır.

    Peki nedir bu seo?

    Seo’nun açılımı arama motoru optmizasyonudur. Arama motorlarında ilk sıralara gelmek istiyorsanız seo kurallarına uymalısınız. Sitenizi seo’ya uygun hale getirmelisiniz buna on-page seo denir. Site dışı optimizasyona ise off-page seo denir. Off-page seo sitenizin tanıtımını yağni sitenizin linkini sitenizle alakalı aynı konularda olan sitelerde paylaşmanızla yaparsınız. (buna backlink alma deniyor) Backlink’i fazla alırsanız siteniz banlanabilir ve arama motorlarında gözükmezsiniz. Bunun neticesinde de para kazanamazsınız. O yüzden backlink alırken ölçülü davranmalısınız günde 20 – 30 tane gibi.

    Satış ortaklığı linkinizi ürünle alakalı forum sitelerinde açıklayıcı bir yazı ile paylaşabilirsiniz. Forumların çoğu bunu reklam amaçlı yapacağınız için sizi engelleyeceklerdir. O yüzden forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Engellenmemek için ortaya bir soru atabilirsiniz ve tartışma esnasında şurada bir ürün var ben kullandım memnun kaldım deyip satış ortaklığı linkinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede para kazanma şansınız artacaktır.

    Youtube’a satış ortağı olduğunuz ürünle ilgili bir video yükleyerekte internetten para kazanabilirsiniz. Videonun açıklama kısmına kısa ve öz bir açıklama ve satış ortaklığı linkinizi paylaşın daha sonra videoya seo uygulamaya başlayın. Görüceksinizki çok fazla kişi linkinize tıklayacak.

    Umarım anlattıklarımın hepsi satış ortaklığı ile internetten nasıl para kazanılır sorusuna iyi bir cevap olabilmiştir. İnternet ucu bucağı olmayan bir deniz. Bu denizde boğuladabilirsiniz, yüzebilirsinizde. Eğer doğru yöntemleri kullanırsanız internetten nasıl para kazanılır sorusu yerine daha çok nasıl kazanırım sorusunu soracaksınız.

    Kaynak:http://www.kolayparakazanmayollari.us/satis-ortakligi-ile-internetten-nasil-para-kazanilir/







  • Peki bu sistemi başlatan ya da en çok duyulan isimlerden

    musa erdoğmuş ve aytaçlar şimdi neden bir yerlerde çalışıyor ya da başka platformlarda koşturuyorlar. hepsinin sosyal medya hesaplarında farklı firmalarda çalışıyor görülüyorlar.

    madem bu kadar kazandırıyor bu sistem ne gerek var çalışmaya. Ya da işleyen demir ışıldar tamam diyebilirsiniz. Madem hala güncel o zaman hani kazançlar hani örnek siteler. hiç mi dezavantajı bu sistemlerin.

    günlerdir goomass ve xticaret sitelerinde araştırma yapıyorum. ama somut bir sonuç alamadım.

    xticaretten gold üyelik mi yoksa önce goomass ile onların desteği ile bir site kurmak mı?

    net ve açıklamalı bir cevap alana kadar bu sistemin sadece izleyicisi olacağım. Ama net sonuç alırsam ben ve benim öncülüğümde 20 kişiye yakın bir ekip bu sisteme dahil olacak..

    bizde herşey ekip çalışması :-)




  • Goomass'ı alarak sadece sistemin işleyişini öğrenirsin. Blogum'da zaten sistemin işleyişini anlatıyorum. Önemli olan satış getirecek kelimelerde google'da üst sıralara çıkmak. Youtube google'da üst sıralara çıkmak için çok kuvvetli. Yapacağınız video kurduğunuz blog veya sitelerden çok daha çabuk google'da yükseliyor. Az bi seo bilgisiyle bunlar mümkün. Kısacası para kazanmak için google'a ihtiyaç var. Bana sorarsan goomass fln satın alıp para harcama. Onun yerine seo'yu öğren ve seo programı satın alarak yatırım yap. Benim blog'um gibi yüzlerce blog bu sistemin nasıl çalıştığını anlatıyor zaten ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaraa -- 11 Aralık 2015; 18:17:41 >
  • berkaraa B kullanıcısına yanıt
    ah keşke mesajda beni etiketleseydin geç gördüm cevabı

    goomass aldık bakalım henüz fazla incelemedik ama seo ilginç ve derin bir konuymuş. Varmı tavsiyeler malum tavsiesiz iş olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eğer bu işe başladıysanız, seo hizmetleri (arama motoru optimizasyonu), backlink hizmetleri, paratube hizmeti ile videoların yarım saat bir gibi zamanda google da ilk sayfada yer alması gibi daha bir çok hizmet için bloğumuzu ziyaret edebilirsiniz. Affiliate marketing ile ilgili işinize yarayacak bilgiler ve daha fazlası için Dijital Dünyamız adlı bloğumuzu ziyaret edebilirsiniz. Teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.