Şimdi Ara

[SATIŞ IPTAL] XFX RX 470 Triple X OC - RX470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazon.com'dan aldığım "XFX RADEON RX 470 RS Triple X OC Hard Swap Detachable Fan" kartı satılıktır.

Kartın kutusu ya da jelatini dahi açılmadı. Monitörüm g-sync olduğu ve dolayısıyla NVIDIA kart aldığım için satıyorum.

https://www.amazon.com/gp/product/B01JHQXGEE/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Ne işe yarar, nereden fanı alınır bilemesem de değiştirilebilir fan soğutma sistemi var.
    Benim önem verdiğim kısım kartta backplate mevcut.

Ankara içi elden veririm (Çubuk, polatlı, sincan vs. il dışı ilçeler harici getiredebilirim), il dışı önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır. Aksi mümkün değil. Anlaşılmayan kısım olmasın diye tekrar ediyorum; İclal'e anlatır gibi anlatıyorum :) Aksini unutun.

Amazon kartonu duruyor, bana geldiği gibi göndereceğim.

Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Takas-Pazarlık yok.

FİYAT 780TL

29.10.2016 satis iptal.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audrian -- 29 Ekim 2016; 17:28:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• amazondan alınca 764 yapıyo zaten
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Hayır, Amazon'dan alınca 808,02 TL yapıyor şimdi baktım. Fakat satıcının fiyatı yine de fazla. Amazon'dan alınca doğrudan kendi adımıza almış oluyoruz ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

Hayır, Amazon'dan alınca 808,02 TL yapıyor şimdi baktım. Fakat satıcının fiyatı yine de fazla. Amazon'dan alınca doğrudan kendi adımıza almış oluyoruz ne de olsa.

fiyatı tl olarak değil dolar olarak seçince $204.99 + $49.89 764,67 yapıyor dostum
    Haklısın dostum dolar olarak ödeme muhabbetini unutmuşum. Dediğin doğru o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum simdi faturasina baktim ben aldigimda 210 dolardi. O da senin hesapla 780 ediyor heralde. Son olarak 780TL guncelliyorum ilani.

Yok, 205 dolara almak isteyen amazon.com'dan alabilir, linki ilanda var. 10-15 gün icerisinde geliyor.

Sevgilerle..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 650 TL verebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.