Şimdi Ara

satış iptal silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartın garantisi bitmiştir. Kutusu yoktur. Sadece anakart ve sata kabloları vardır. Hem ddr3 hem de ddr2 ram destekler. Onboard ekran kartı gayet iyidir. İntel çift çekirdek ve 4 çekirdek işlemcileri de destekler. Şu an çalışan sistemde takılı olduğu için kendi fotoğrafını koyamadım. Ayrıntılı özelliklerini anlatan resmi sitesinin linki aşağıdadır.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3505#ov

Pentium 4 775 pin 3.2 ghz işlemci

Hayırlı forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 11 Ekim 2013; 0:09:38 >

• pm
  • Tüm pm ler cevaplandi.
  • Hayır zaten sattığınız işlemciyi sattığınız anakart desteklemiyor, bu işlemciyi alan ne yapacak bu anakartla kullanamayacak, peki ne yapacak o işlemciyi ? vitrine koyup seyredecek sanırım elinizdeki işlemciyi satmak için zorunluluk koyuyorsunuz, alacak birini bulursunuz inşaallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilek2009

Hayır zaten sattığınız işlemciyi sattığınız anakart desteklemiyor, bu işlemciyi alan ne yapacak bu anakartla kullanamayacak, peki ne yapacak o işlemciyi ? vitrine koyup seyredecek sanırım elinizdeki işlemciyi satmak için zorunluluk koyuyorsunuz, alacak birini bulursunuz inşaallah

Aksam aksam guldurdunuz beni Allah-u Teâlâ razi olsun sizden. Bu islemcinin bu anakartta calismadigina nasil karar verdiniz soyler misiniz? Anakarta ilandaki islemci takilidir ve su an gayet guzel calisiyor. Anlamadim neye gore yazdiniz bu msji? Lutfen arastirip yazin. Hayirli aksamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu İptal
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.