Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
1: kesinlikle garip takas teklifleri yazmayın cevabım kötü olur mal belli sorunu belli yalanımız yok sakatımız yok ne ise bilgimiz dahilinde yazdık
ıbm r32 M işlemcili laptop harddiski ve harddisk kapağı yok geri kalan aksamı orjinal şekilde üstündedir
1:dwd rom 2:256 ddr rem 3:pil sağlamdır 4:şarz orjinal 6:14.1 ekran sorunsuz 7:kasa ciziksiz 8:işlemci ve soğutma bloğu
kısaca yedek parca olarak bakınca zaten parayı amorti ediyor sorun anakartındadır kitlendi ve acmıyor harddiskide kişisel bilgiler için söküldü alet budurtamiri olabilir ama ben kimseye güvenip bırakamıyorum büyükdere caddesinde daha önce verdim 10 dakkada 40 pinlik ekranımı calıp p3 ekranı taktılar compac p4 laptopa onun için sağlam tanıdığı yada bu işten anlıyan kişinin alması tercihimdir esnafta alabilir yedek parça olarak yada tamir bazlı olarak
pazarlıksız 250 ytl isterim takasta olur ama 300 ytl sayarım malımı Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.