Şimdi Ara

SATILSIN ARTIK! - CALL OF DUTY 3 (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3'le beraber hediye geldi. Denemek için açtım ama tarzım olmadığı için hiç oynamadım. Sıfır ayarında, kutulu kitapçıklı. Fiyat 45 YTL. Farkını vererek Conan - Lost ile takas edebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ne kendini parcaliyon 45 ytl satilirmi oyun takas degeri 69 ytldir onun tahtakaleye git 20 ytl ver lost u al
  • nerde bu yer nerde ? 69 ytl lik oyun verip 95-99 ytl lik oyun alıp,sadece 20 ytl verip takaslamak nerde ? hemen elimdeki oyunları takaslarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Innocence

nerde bu yer nerde ? 69 ytl lik oyun verip 95-99 ytl lik oyun alıp,sadece 20 ytl verip takaslamak nerde ? hemen elimdeki oyunları takaslarım

buyur hocam burda :http://forum.donanimhaber.com/m_22133903/tm.htm
    Linkteki listede Conan ile Call Of Duty 3 aynı grup içinde ve 15 ytl karşılığı takas edilebiliyor. Lost daha pahalı bir grupta, onun için telefonla fiyat almak lazım ama ben aramadım. İstersen elindeki oyunlar için bir arayıp sor, belki aklına yatan birşeyler çıkar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: jesabel78

quote:

Orjinalden alıntı: Innocence

nerde bu yer nerde ? 69 ytl lik oyun verip 95-99 ytl lik oyun alıp,sadece 20 ytl verip takaslamak nerde ? hemen elimdeki oyunları takaslarım

buyur hocam burda :http://forum.donanimhaber.com/m_22133903/tm.htm
    Linkteki listede Conan ile Call Of Duty 3 aynı grup içinde ve 15 ytl karşılığı takas edilebiliyor. Lost daha pahalı bir grupta, onun için telefonla fiyat almak lazım ama ben aramadım. İstersen elindeki oyunlar için bir arayıp sor, belki aklına yatan birşeyler çıkar.

lost daha pahalı grupta,bizde onu dedik zaten be abicim ! 69 ytl oyun verip kims elostu sana 20 ytl ye değişmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.