Şimdi Ara

**satilmistir**WD 500 Gb HDD Caviar Green 32mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ** satilmistir**WD 500 Gb HDD 3.5 dahilidir

Caviar Green dir

32 mb on bellekli

4 aylik

Faturali

Garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grileo -- 25 Ekim 2011; 23:01:35 >

• pm
  • pm.
  • Hayırlı olsun.Pazartesi ücretini yatıracağım.
  • Dur bakalim ustat ortada bisey yok, kapora almadan urun ayirmam. Nakit elden alana once satarim. Satilmazsa p. Tesi bu arkadas odemesini yapip alir.
    Suan urun hala Satistadir.
  • takip
  • Mobil_kirpi nickli arkadasa satilmistir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl iş yapıyorsun beni aradığında parayı pazartesi ancak yatırabileceğimi söyledimi başkasına satacağını neden söylemedin telefonda paranı yatırdım bugün.
  • bana ürününü satmış olmuyorsun reserve ediyorsun.reserve etmediğini söyleseydin paranı yatırmazdım.
  • telefonlara niye cevap vermiyorsun.
  • olur peki ben size kredi kart nomu vereyim bankamatikten masrafsız yatırabilirsin.

sizde kargo bilgilerini girebilirsiniz.attığın pm bu bu ne demektir. ürün bana rezerve demektir.kimlik bilgilerini girmiyorum henüz.

• Alıcam diyip beni bekleten ve magdur eden okadar çok tecrübem olduki, oyüzden babam gelse kaporasız ürün bekletmem. Benle telefonla görüşmeden tak diye yatırmışsınız parayı,, ben ilanı pazargünü satılmıştır diye güncellemiştim zaten ama görmemişsiniz.. önemi yok.. belirttiğiniz k.kart nosuna paranız iade olucaktır..
  • neyse canın sağolsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.