Şimdi Ara

SATILMIŞTIR - SIFIR AYARINDA XboX 360 SLIM + 3 KOLLU + FULL OYUN YÜKLÜ + JTAG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

@Miskin-pislik isimli üyeye satılmıştır!!!

2016 veya 2017' de 7-8 yaşlarındaki kızımın yaz tatilini daha keyifli geçirmesi ve arada da olsa ailecek oyun oynamak için almıştık. Özellikle Rio ailecek oynamak için çok eğlenceli oluyordu . Yaz tatilinin bitmesinin ardından haliyle bir kenara kaldırıyorduk. Sonrasında bisikletti, patendi derken bir kenarda unutulduğunu hatırladım geçenlerde ve kızım da artık yoğunlukla derslerine ağırlık verdiğinden artık ilgilenmiyor.

Uzun lafın kısası; 1 veya 2 yaz boyunca yoğunlukta olmamak üzere kullanıldı ve tahmini 2-3 senedir bir kenarda duruyor. Sıfır ayarındadır ve nispeten 3 adet orijinal Xbox kolu da sıfır ayarında sayılır. 250 GB' dır ve içi ful oyun yüklü şekilde HDMI kablosu, adaptörü, kutusu ve kutu içeriği ne varsa o şekilde teslim edeceğim. Resimlerden de anlaşılacağı üzere 250 GB' dır. Günümüzde 500 GB hatta 1 TB bir HDD' nin 100-150 TL civarında olduğunu düşünecek olursak kaç GB olduğu da çok önem arz etmiyordur sanırım.

Neyse alacak olan kişiye hayırlı olsun.

Fiyat: 750 TL' dir! ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 9 Kasım 2021; 16:1:45 >

• Fiyat revize şart hocam Xbox One lar şuan forumda 650-700 den gidiyor ben 650 ye zor sattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Fiyat revize şart hocam Xbox One lar şuan forumda 650-700 den gidiyor ben 650 ye zor sattım
    İlerde belki revize düşünebilirim ama şu an sahibinden' de 650 TL teklif gelen (o fiyata satmayı düşünmüyorum) cihazım için revizeye gitmeyi düşünmüyorum. Benim sattığım cihaz sıfır kondisyonda ve görsel olarak çok daha kötü Xbox 360 Slim + 3 kol cihazlara 900/1000 TL çekiyorlar. Bakınız; Antalya Cüneyt Elektronik ...
  • Letgoda 1600₺ satıyorlar Xbox 360 fiyat gayet iyi (!) Hayırlı satışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.