Şimdi Ara

Satılmıştır. Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Siirt İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılmıştır. Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU
    Selamlar Arkadaşlar.

Ankart: MSI B150M NIGHT ELF Intel B150 DDR4 Soket 1151 Micro-ATX Formunda
    İşemci: Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

Fiyat:Satılmıştır

Son sattığım ürünlerden de görebileceğiniz gibi elime bulunan ve evlilik durumumdan dolayı sattığım ve satıyor olduğum son parçalardır. Diğer ilanlarımda da belirttiğim ve ürünleri alan arkadaşlara ifade ettiğim gibi ki yorumlardan da bunu göreceksinizdir, Son derece tertemiz ve neredeyse 5/6 ay kullanmadığım bileşenlerdir.

İşlemci: 2017 Tarihinde HepsiBurada.com'dan alındı. Garantisi bitti Full Kutudur ve yanında Kendi Stok Fanını'da göndereceğim. Ekran kartı ile birlikte aldığım için ekran kartını alan arkadaşa faturasını gönderdim ama fotoğrafını çekmiştim faturanın alan arkadaşada ileteceğim onu. Asla yorulmadı ve neredeyse hiç kullanılmadı.

-6.Nesil 6500 Serisi
    -65W TDP değerine sahip
    -İçerisinde entegre Intel HD 530 Serisi Gpu bulunmakta
    -3.2/3.6 Ghz hızında çalışmaktadır
    -Full Kutulu, Açıklama ve kullanım klavuzu ve Stok Fanıyla Birliktedir

Anakart: MSI B150M NIGHT ELF B150 serisidir benzer tarihlerde Amazondan alındı, faturasına erişemedim şuan. Full Kutulu, Kullanım Klavuzu ve Kitapçıkları içerisindedir, nokta hatasız ve sorunsuzdur. İ5 6500 ile birlikte sorunsuzca 5/6 ay kadar kullanılmamıştır bile. Standart anakartlarla kıyaslanmaması gerekir. Anakartta Kırmızı LED aydınlatma mevcuttur. Yanında 2 adette Sata Kablosu göndereceğim, Statik poşetinin içerisinde işlemci takılı şekilde paketledim.

- 6. Nesil İntel işlemcileri desteklemektedir LGA 1151 Soket yapısına sahip
    - 2xPCİ-E 3.0x16 slota destek verebiliyor
    - DVD-D grafik çıkış görüntüleme birimi var anakartta 1920x1200@60Hz
    - 4 Kanal DDDR4 Bellek desteği bulunmakta 64GB'a kadar bellek desteği sunmakta İntel XMP profil desteklemekte, tek tıkla RAM'iniz yüksek hıza ulaşmaktadır
    - 6 tane SATA6GB/S portu var
    - En önemlisi 4 x USB 3.1Gen1 2x USB 2.0 Çıkışı bulunmakta anakartta
    - 10/100/1000 Mbit Ethernet RJ45 portu bulunmakta
    Realtek® ALC1150 Codec
    - 7.1-Channel High Definition Audio
    -Micro-ATX Formunda

-Lütfen takas ve pazarlık teklif etmeyin. Dileyen Farklı bütçelerle farklı alternatiflere yönelebilir. Ben Ürünümü nispeten piyasaya göre uyguna satıyorum çünkü ürünlerim Full ve Eksiksiz Kutulu ve tertemiz kullanılmıştır, başka sistemler gibi yorulmamış max. 5/6ay kullanılmıştır. Zaten diğer satılan sistemlerde de görebilirsiniz bunu, teknoloji merakım var alıyor deniyor kısa bir süre kullanıyor ve satışını yapıyorum.
    -Telegram amazon gruplarından beni bilenleriniz biliyordur oradan 100lerce referans gösterebilirim, 2006-2007 Den beridir de DH üyesiyim. Buradan da evlilik dolayısı ve htpc sisteme geçtiğimden dolayı elimde var olan pc sistemleri bileşenlerin satışları sonrasındaki alıcı arkadaşların yorumlarını inceleyebilirsiniz.
    -Sormak istediğiniz herşeyi pm'den iletişim kurarak sorabilirsiniz.
    -telefondan iletişim kurmak için: 0554 935 4601.
    -Yurtiçi Kargo ile gönderim yapıyorum yarım saatte kargoya veririm ve en geç 2.gün elinizde olur Kargo Bana air.

Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU

Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU

Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU Satılmıştır.  Sıfır Ayarında İ5 6500 ve MSI B150M NIGHT ELF RED LİGHT Full KUTU
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Siirt Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.