Şimdi Ara

SATILMIŞTIR SATILIK HP C3180 YAZICI - TARAYICI - FOTOKOPİ 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILMIŞTIR

SATILIK HP C3180 YAZICI - TARAYICI - FOTOKOPİ 30 TL

Yazıcının ilk sahibiyim. Çıktı almasında hiçbir sorunu yoktur. Tarayıcı kısmı sorunsuz çalışmaktadır. Fotokopi kısmını çalıştıramadık. Herhalde iki kartuş birden olmadığı için yapmıyor. Hep tek kartuş ile denedik.

Yazıcının kartuşları yoktur. Alan kişi yeni kartuş alması gerekmektedir. Kartuşları doluma uygundur.

Yazıcının yanında cd ve güç kablosu vardır. Bilgisayara bağlamak için usb kablosu ve kutusu yoktur.

Fiyat : 30 TL

Takas ve pazarlık yoktur.

Resimler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 20 Ağustos 2013; 13:19:32 >

• Bunun 1 adet kartuşunun fiyatı 56 TL gibi bir şey belki daha iyi araştırılsa 3 -5 TL daha ucuzuda bulunabilir ancak nereden bakılsa 80 -90 TL kartuş fiyatı tutar. Dün gezdim bimeksi benzer modellleri 89 TL fiyat ile satışta bu hali ile 5 TL bile vermek zarar ancak elinde kartuşları bulunup yazıcı kısmı arızalı birinin işine yarayabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum. Yinede takdir satıcınındır, hayırlı satışlar.

NOT: Muadil kartuş diye bir şey uydurmuşlar son zamanlarda ancak performans namına bir şey yok, alıp sinir hastası olmak isteyenler için durum başka tabi.

NOT2: Benimkisi piyasayı bilgilendirmek maksadı ile yazılmış bir yazı aman sakın ilanı baltalıyorum diye algılamasın kimse. Ürün oldukça hoş ve güzel. HP de oldukça bilinen ve tanınan bir marka servis, yedek parça gibi sıkıntıları pek olmayıp ürünlerinin kullanımıda oldukça güzeldir. Elimde buna uygun kartuşlarım olsa alırdım ama yok. Alana satana şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 27 Haziran 2013; 19:35:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Bunun 1 adet kartuşunun fiyatı 56 TL gibi bir şey belki daha iyi araştırılsa 3 -5 TL daha ucuzuda bulunabilir ancak nereden bakılsa 80 -90 TL kartuş fiyatı tutar. Dün gezdim bimeksi benzer modellleri 89 TL fiyat ile satışta bu hali ile 5 TL bile vermek zarar ancak elinde kartuşları bulunup yazıcı kısmı arızalı birinin işine yarayabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum. Yinede takdir satıcınındır, hayırlı satışlar.

NOT: Muadil kartuş diye bir şey uydurmuşlar son zamanlarda ancak performans namına bir şey yok, alıp sinir hastası olmak isteyenler için durum başka tabi.

Aynen oyle belki alan kisi bos kartus bulur bir yerden ve onlara dolum yapar.
    Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben işyerinden aldım tarayıcısını düşünerek ama elektrik modülü yok nasıl edinebilirim bilginiz varmı dır. tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: manofthenight

ben işyerinden aldım tarayıcısını düşünerek ama elektrik modülü yok nasıl edinebilirim bilginiz varmı dır. tşkler

Kadikoy ya da eminonu civarinda bulabilirsiniz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün "Bitmeyen Kartuş" arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.