Şimdi Ara

**SATILMIŞTIR** SAMSUNG GALAXY S I9000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Selam forumdaşlar. Satmış olduğum cihazı son 1 yıldır multimedya cihazı olarak radyo ve mp3 amaçlı kullanıyorum, aynı zamanda yedek cihaz olarak tutuyordum. Cihaz yurtdışı olup, IMEI atılması yöntemiyle kayıt altına alınmıştır. Yani Türkiye'de rahatlıkla kullanılabilmektedir ve asıl telefonum serviste iken bu cihazı 1 hafta falan ilk cihaz olarak kullandım. Whatsapp, Viber, Facebook, Twitter vb. sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Cihaz daha önce asla tamir görmemiş ve açılmamıştır. Ekran çerçevesindeki parlak bölgelerin atması ve arka kapaktaki ufak kırık haricinde, kasada düşme izi, ezik vb. yoktur. Kozmetik olarak 7.5/10'dur. Fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz. Cihazda orijinal Android 2.3 ROM yüklü şu anda, istenirse sorunsuz ve çok seri çalışan 4.4.2 CyanogeMod ROM da atabilirim. Yalnız bu ROM'da radyo çalışmıyor. Ben cihazı multimedya amaçlı kullandığım için orijinal ROM'da kullanıyorum, ancak yukarıda bahsettiğim 1 hafta boyunca 4.4.2'de kullandım ve çok başarılı idi.

Cihazla birlikte şarj aleti vermeyeceğim, cihazı fotoğraflardaki orijinal pili ve sıfır kılıfı ile göndereceğim. Cihaz için istemiş olduğum rakam 125 TL'dir ve pazarlık düşünmüyorum. Ankara dışına ödemeyi takiben gönderi yaparım, Ankara içi uygun bir yerde elden teslim mümkündür.

İyi forumlar.

NOT: Orijinal 2.3 ROM'da Türkçe dil mevcuttur, ben İtalyanca kullandığım için fotoğraflarda öyle çıkmıştır.

Fotoğraflar:
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 23 Ağustos 2015; 21:45:58 >

• hakancetinnet'e satılmıştır. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.