Şimdi Ara

[SATILMIŞTIR] Phenom II X2 550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Başlıkta da belirttiğim gibi elimdeki Phenom II X2 550 işlemciyi satmak istiyorum. İşlemci black edition değildir. 3. ve 4. çekirdeği açılmaktadır fakat aşırı ısınmadan stabilite sağlayamadım (hatadan ziyade makine kapanıyor). Bu arada işlemciyi stok fan ve termal macun olmadan kullanıyorum (sadece 2 gündür). İyi bir soğutucu ve termal macun ile 3. ve hatta 4. çekirdekler açılarak stabil kullanılabileceğini düşünüyorum ama bu işlemci ile overclock hayal gibi birşey.

Sözün özü, ben işlemciyi x2 550 olarak satıyorum ve sadece bundan sorumluyum.

İşlemcinin kutusu yoktur. Stok fanı ve 16.06.2010 tarihli vatan bilgisayar faturası vardır (bu arada işlemcinin 3. sahibiyim).

İstediğim fiyat 80 TL. Öncelikli tercihim Eskişehir'de elden satmak.

[SATILMIŞTIR] Phenom II X2 550 [SATILMIŞTIR] Phenom II X2 550

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 22 Ağustos 2011; 11:32:37 >

SCORPION07brtanademircibuEMREANILbahadir_badoHECTORTROYpLayerRockford FosgateSpeedTwelvegoztepeli_TRhannibalyed08FATALISTBulutcySoultrapexeterburak_bostanciKunter

• pm
    Severek Alısveris Yaptıgım Arkadaslar xLNTSx,ignatius,adaprizma,adigehalil,ilyus,@uiKSilveR,CaN®,pixel,morphine84,Beestek,edolin,fifo,heady,swartz ,bigstone,amdk6, velvel_e,Ankara06satranc,p4ozgur,Pcbuilder,comozor,Only_Extacy,darkk34,Kitty,socialphbia,knnkln,sezerkıran,elophidae,GDDR5(22 inc lcd.),erdemkuz (22 inc.lcd)Fistan (ati 4850 ve Enermax 485w power)4JustPwnIt ,(22 inc. lcd)oguz707 (hd3870)WinteR (hd3850)yasinemrah(anakrt+islemci)dogan_95(esc black serisi ankart)can21(18.5 inc vestel)_ToxiCity_(ASUS M4A78-VM -ddr2 800mhz ram)Speed_Passion (x2 7850 )vogast(ps3 alındı)aemfiel(LG X110 NETBOOK)_ToxiCity_ (AMD Athlon II X2 250)uA_OzaN(17 inc.beko lcd.)::ZaFeR::(80 gb.hdd sata-250gb.hdd.sata)redpoint(Dell Vostro A860 Laptop )egemen54 (Kingston 2x2gb - 4 Gb 1333 Mhz - Cl7)CrySystem(9600 gt)empathist (Powercolor hd3850),cevreci1976 (AOC 22 inç F22)
    Kötü referanslar: kenan. (tavsiye etmem)DATADOT kesinlikle alıs veris yapmayın(Bozuk ekran kartı satısı)
  • İşlemci darkness45 nick'li arkadaşa rezervedir. İlk pm atan arkadaş oydu. Dolayısı ile sadece onla görüştüm.

SCORPION07brtanademircibuEMREANILbahadir_badoHECTORTROYpLayerRockford FosgateSpeedTwelvegoztepeli_TRhannibalyed08FATALISTBulutcySoultrapexeterburak_bostanciKunter
  • Gökberk bey bu benim sattığım işlemci değil mi? Önce bana ulaşın bir konuşalım lütfen, rezerve ettiğiniz arkadaşa da durumu izah ederiz ayıp olmasın, lütfen satışı yapmayın önce konuşalım, kendisi de görsün diye buradan yazıyorum.
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.