Şimdi Ara

Satılmıştır (Linksys Wireless Router ve USRobotic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Linksys Wireless G Router ve USrobotic Adsl2+ Wireless Modem (9110 modeli) bulunmaktadır.. İkisi için toplam 100 ytl istiyorum.. Ankara içi tercihimdir.. Almak isteyen arkadaşlar için telefon numaram: 0535 454 77 99 veya 0506 208 65 66

24 saat arayabilirsiniz.

Router yaklaşık 5 aylıktır garantisi halen devam etmektedir. fiyat olarak 50 YTL

USRobotic Wireless Modem ( 9110 modeli) ise 15 aylıktır garantisi devam etmektedir. Fiyat olarak 60 YTL

Ürünlerin İkiside sorunsuz çalışmaktadır. Alırken kontrol edebilirsiniz. İkiside temiz kullanılmıştır. İki ürünün de kutuları ve içinden çıkan cd kullanma kılavuzu garanti belgeleri herşeyi durmaktadır. Vatan bilgisayardan almıştım ikisinide faturalarıda hala elimdedir.

Satma nedenime gelince Uydunete geçtim o yüzden modem işime yaramıyor.. Router ise N teknolojili olanını satın aldım buda boşa çıktı o yüzden satıyorum :))

Aşağıdaki resimler ürünlerin bizzat resmidir :) aynen göründüğü şekilde satacağım...

USRobotic 9110 Wireless Adsl2+ Modem

http://img27.imageshack.us/my.php?image=dsc01246e.jpg

Linksys Wireless G router

http://img27.imageshack.us/my.php?image=dsc01247ere.jpg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@M@N -- 11 Nisan 2009; 22:50:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.