Şimdi Ara

**SATILMIŞTIR***KAYITSIZ 3600 SLİDE 100 TL SIFIR GIBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • **SATILMIŞTIR***Imei klonlanmıştır. Faturası olmadığı için işlem yaptıramadım sıfır gıbı cihazdır, çiziği yoktur pili 4-5 gün gidiyordu, işine yarayacak olan veya ben yaptırırım dıyen alabılır hatta şarzı ıyı gıttiği için radyosu da olduğu için ufak bır makına zaten mp4 çalar nıyetınede kullanılabılır. fiyat sondur sadece cihaz vardır şarz aletı dığer telefonda kullanıyorum tek sorunu budur yurt dışında rahatca kullanılır. 05553319331

**SATILMIŞTIR***KAYITSIZ 3600 SLİDE 100 TL SIFIR GIBI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belalan52 -- 2 Aralık 2010; 20:41:47 >

• pm
  • teli alayim pm bekleyen visor
  • senden önce pm atan sarper :)
  • pm ler cevaplandı
  • arkadaşlar pm atıyorsunuz bırsuru tuhaf sorularla dolu bu telefonun tek sorunu ımeı klonlanmış olması resım urune aıt sıfır gıbı cıhaz yurt dışında veya mp4 olarak kullanmak ısteyen alsın burda yapan bulamadım açılmadı cıhaz ayrıca ıstanbulda yapılabılır belkı ama sorunu budur sadece cıhazı verecem sarz cıhazını koye yolladım cunku
  • isteyen telefoncuda imei attırabilir.20 lira max.
    tabi güvenilirliği tartışılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

isteyen telefoncuda imei attırabilir.20 lira max.
    tabi güvenilirliği tartışılır.

hocam cok komik olmuş insanların kafasını bilmeden karıstırıyorsun 3600 a kim imei atabiliyormus set ve uem değişmeden öyle bi işlem olmaz entegreler silikonlu oldugu için de bi işlem yapılmıyor dolayısıyla yani cihazı ya yurt dısında kullanılıryada faturayı bulup tek hatta açtırılabilir.
  • bi telefoncudan duymuştum.telefonu aldığınız yerden bir belge alabilirsiniz.
    fatura yerine geçen.
  • pm
  • ritüel dh kullanıcısına satılmıştır.
  • sizinle alış veriş yapmak zevkti teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.