Şimdi Ara

satılmıştır. -ilanı silmeyi bulamadım?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 satılmıştır. -ilanı silmeyi bulamadım?!
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-acil-satilik-wii-hediyeli-ps3-120gb-pluskutulu-ve-kutusuz-oyunlar-216839380/detay/

Öncelikle ilan linki budur dostlar. Daha ayrıntılı resimli olarak oradan bakabilirsiniz. Buraya da açıklamayı kopyalayayım;

Herkese merhaba! Lütfen açıklamayı sonuna kadar okuyunuz.

Öncelikle paraya ihtiyacım olduğu için acilen sattığımı belirtmek isterim. PS3'ün ilk sahibiyim, Almanya'dan aldım. Yıllardır özenle kullanmaktayım. Haliyle pek çok oyun ve içeriğe sahibim. Resimlerden detaylı olarak görebileceğiniz üzere 3 adet kol ve bir sürü oyunla satılığa çıkartmış durumdayım. Kollardan bir tanesinde hiçbir sorun yok. Diğer ikisini uzun süredir kullanmamaktayım ancak yanında vereceğim. Yanında hem kutulu hemde dijital olarak indirilmiş oyunları veriyorum. Hesapları silmediğiniz sürece sonsuza kadar oynayabilirsiniz. Oyunların listesi;

Kutulu oyunlar;
    Grand Slam Tennis 2, NBA 2k13, Dead Space 3, Active 2 (tüm aparatlarıyla), Guitar Hero Metallica (gitarı da isterseniz veririm ancak bir tuşunda takılma yapıyor), Rock Band, Uncharted 3, WSCReal 09 (bilardo snooker oyunu).

İndirilmiş oyunlardan bazıları;
    GTA 5, FIFA 14, FIFA 13, Infamous, Crysis, Cyrsis 2, Dead Nation, Payday, Worms, Call of Duty ...

Ayrıca PS3'ün kırılabilir versiyonudur. CHECH 2004A seri no'lu. Ancak emin olun o kadar çok oyun var ki uzun bir süre kırdırmanıza gerek olmayacak ki ben hiç kırdırmadım. Çünkü bu konsolların en güzel özelliklerinden birisi online oyun oynamadır. Ama neticede karar size kalmış. İsterseniz kırdırabilirsiniz.
    Yanında hediye olarak iki kol, iki nunchuck, bir adet şarj edilebilen pil ve kol şarj ünitesi ile birlikte WII oyun konsolunu hediye ediyorum. İsterseniz WII'yi de kırabilir, oyun yükletebilirsiniz.

Tabii ki tercihim elden satıştır çünkü konsolları kargoya vermek bir risk. Ben KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ civarında oturmaktayım. Ortada bir yerlerde de buluşabiliriz. Yeter ki anlaşalım. Fiyatı elden 990 tl olarak düşünüyorum. Tabii ki pazarlığa açığım. Şimdiden alana hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satılmıştır. ilanı silmeyi bulamadım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Referans ilanı
    6 ay önce açıldı
    [SATILDI] Referans İlanı
    geçen yıl açıldı
    [SATILDI] İLAN KALKTI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.