Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILMIŞTIR] EVGA GTX 1070 FTW Satın Al 28 Mayıs 2020 14:25 1 1 [SATILMIŞTIR] EVGA GTX 1070 FTW Evga GTX 1070 FTWTemiz, sorunsuz bir karttır.Kartı forumdan ikinci el olarak aldım.Yeni alındığı ilk 8 ay içerisinde bir müddet mining için kullanılmış.Alırken garantili olduğu için önemsemedim.Uzun süredir de sadece oyun için en ufak bir sorun yaşamadan kullanıyorum.Faturalı ve garantili.Garantisi 13.06.2020 ye kadar devam ediyor, sorgulama sonucunu resimlere ekledim.Full kutulu olup kutu içeriği stickerlarına, kutudan çıkan posterine varana kadar mevcuttur.Fiyat = Satılmıştır Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Haziran 2020 Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınmıştır.. [SATILDI] Viewsonic XG2401 144Hz 1ms Freesync Monitör [SATILMIŞTIR] EVGA GTX 1070 FTW [SATILMIŞTIR] NZXT Kraken X62