Şimdi Ara

**SATILMIŞTIR** ASUS A6Vc LAPTOP @ ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk günden beri çok titizlikle kullanmış olduğum dizüstümü artık satışa çıkarmanın vakti geldi diye düşündüm. Gelelim bilgisayarın özelliklerine;
    İşlemcisi 1.86 GHz Centrino'dur, 15.4 parlak ekranı vardır ve ekranda ölü piksel vb. yoktur. Harddiski 80 gb (32 + 43 gb şeklinde 2 bölüm), rami 2 gb'tır. Rami fabrika çıkışı 512mb idi sonradan 2 gb'ye yükselttim, zaten anakartın desteklediğin maksimum ram de bu. Ramlerin ikisi de Kingston 1 GB DDR2 667 MHz ram'lerdir ve ikisi de ömür boyu garanti kapsamındadır. Ram�lerden bir tanesi Vatan'dan alınmadır, ötekini hatırlamıyorum. Optik okuyucu olarak DVD-RW vardır ve 4 adet USB 2.0 portu mevcuttur. Dahili kart okuyucusu (MMC-SD-MS), dahili 1.3 mp mikrofonlu webcami, dahili IEEE1394 portu, dahili TV-out çıkışı ve dahili kızılötesi portu bulunmaktadır. Bataryasına iyi baktığım için hala kullanıma göre ve seçilen profile (Asus Power4Gear yazılımı profilleri) göre 1.5-2.5 saat gitmektedir. Notebook Hardware Controller programında verilen bilgiye göre bataryanın eskime oranı yalnızca %15'tir. 3 yaşını doldurmuş bir laptop olduğunu düşünerek bataryasına ne kadar iyi baktığımı anlayabilirsiniz. En göze çarpan özelliği ise 256MB paylaşımsız PCI-E GEFORCE 6200 ekran kartı bulunmaktadır ve hala birçok oyun sorunsuz çalıştırmaktadır. Cihaz resimlerden de belli olacağı üzere çok temizdir. Bugüne kadar hiç bir sorunu olmamış ve tamir görmemiştir. Türkiye'den alınmıştır yani Q Türkçe klavyesi vardır ve garanti süresi Şubat 2008'de dolmuştur. Cihazla birlikte bataryası, şarj adaptörü, sonradan Asus'un sitesinden güncel driver'ları indirerek oluşturmuş olduğum driver CD'si, kendim çekmiş olduğum Windows XP Professional CD'si verilecektir. Bunların yanısıra ilk günkü kılavuzlarını da birlikte verebilirim. Kendi kutusunu atmışım, ama bundan önce de yine Asus A3A kullanıyordum ve onun kutusu hala duruyor. Onu da verebilirim cihazla birlikte istenirse.

Detaylı donanım incelemesi için:http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=24&l3=134&l4=0&model=534&modelmenu=1

Kısacası cihaz 4 başı mamur, ilk alındığı günkü gibi hatta fazladan vermiş olduğum 2 dilde Windows Recovery CD'si ve 2 GB ram'i ile birlikte tabir-i caizse full+full'dür. Laptop 17 Nisan'a kadar satılıktır. Çünkü 18 Nisan'da tekrar yurtdışına çıkmam gerekiyor!

Gelelim fiyata... Bütün bu anlattıklarım şeklinde hepsi bir arada düşündüğüm fiyat 675-->650 YTL'dir. Biliyorsunuz döviz kurları çıldırdı ve 256 bağımsız ekran kartlı bir cihazı bu fiyata almak gerçekten çok zor!! Faturası durmuyor ama 2000 küsür YTL'ye alınmıştı zamanında.. Takas yalnızca ama yalnızca 12.1" den büyük, çift çekirdekli dizüstülerle olur, bunun haricinde hiçbir şeyle takas yoktur. Pazarlık ise ciddi alıcılara ufak bir miktar yapılabilir.

Bu arada resimler benim tarafımdan çekilmiştir, alıntı değildir. Daha detaylı isteyen olursa çeker yollarım. Ankara içindeki arkadaşlar laptopu istedikleri süre deneyip ondan sonra alabilirler, şehir dışına ise önce para sonra kargo şeklinde alışveriş olur. Teklifler yalnızca PM'den lütfen

Biraz uzun bir ilan oldu, okurken sıkılabilirsiniz ama hiçbir detayı atlamadan belirtmek istedim. Çünkü laptopu sattıktan sonra Türkiye'de olmayacağım için yanlış anlaşılmalar ve sorunlar olsun istemiyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 8 Nisan 2009; 19:05:48 >

• pm
  • pm cvplandı
  • Güzel ürün. Fiyat da normal sayılır. Çok az bi pazarlıkla (ama çok az) alınabilir bence. Mayıs a kadar vakti olsa satıcının alırdım Mayıs ayında. kesin
  • Sağolun hocam, fiyatı olabildiğince uygun tutmaya çalıştım. ASUS kalitesi de en önemli ayrıcalığı Mayıs'a kadar da imkansız dediğim gibi çünkü 18'inde geri dönüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 7 Nisan 2009; 19:57:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus f3sc anakart alınık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.