Şimdi Ara

[SATILMIŞTIR] Asus 8800 Gt (Bakımı yapıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus 8800 Gt (Özel soğutmalı) ekran kartım satılıktır. Sessiz ve kendi sınıfındaki iyi 8800gtlerdendir. Standart bir 8800 değildir. 8800GT+ gibi düşünebilirsiniz.

512MB 256Bit

Fiyat 100TL.
    Arkadaşlar "pazarlık" yoktur, "öğrenci indirimi" yoktur, "son bu olur mu?" yoktur. Fiyat son derece uygun ve makuldur. İlanıma lütfen manipule edici mesajlar atmayın. İlgilenmiyorsanız başka ilanları inceleyin. Kart teknik olarak 9800gt ile zaten aynıdır, hatta 8800gt 1-2 fps daha hızlıdır:
    http://www.hwcompare.com/3967/geforce-8800-gt-512mb-vs-geforce-9800-gt-512mb/

Daha bunları bilmeden lütfen mesaj atmayın. Bazen forumda 9600gt'i 70'e 100'e satmaya çalışan arkadaşları görüyorum, bu sebeple kartta kesinlikle indirim yoktur. Evime gelip kartı test edip, alabilirsiniz.

Kartın jelleri kaliteli zalman jel ile yenilenmiş, soğutma bloğundaki bütün tozlarından itinayla arındırılmış, fanı yağlanmış ve fanın da kanatları temizlenmiştir. Şu an itibariyle performansı uçmuştur, serin ve sessiz çalışmaktadır. Hız aşırtmayla GTX seviyesinde çalışabilir duruma gelmiştir. Tertemiz, sütten çıkmış ak kaşıktır, kişisel olarak 1 hafta benim garantim altındadır.

Yüksek çözünürlük foto:
    http://f1205.hizliresim.com/x/r/6hpvu.jpg

ÜRÜN SATILMIŞTIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 16 Haziran 2012; 14:27:06 >

• Ürün özelliklerini tam yazabilir misiniz acaba? bir de resim alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperensonad

Ürün özelliklerini tam yazabilir misiniz acaba? bir de resim alabilir miyim?

Özellikler eklenmiştir, foto boyutu büyük olduğu için eklenemiyor malesef.
  • Resmi bir yere upload edermisiniz. Görelim.
    Teşekkürler.
  • Ekran kartı fotosu eklemekle ne olacak bilmiyorum ama eklendi, hem de en yüksek çözünürlükte.
  • Hakkikaten sıfır gibi yapmışsınız kartı tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Hakkikaten sıfır gibi yapmışsınız kartı tebrik ederim.

Elimden geleni yaptım, su bloğu karttan tamamen ayrılıp solüsyonla temizlendi ve o şekilde tozlarından arındırıldı. Kartın performansı inanılmaz şekilde arttı, valla satamasam da kullansam mı diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat pahalımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral-18

fiyat pahalımı

Önce fiyatları araştırın, iş olsun diye ilanımı kirletmeyin.
    8600-9600ların satışı 50-60 TL'dir, 8800-9800lerin fiyatı 90-110 TL'dir. Bu forumda kimseden eğer acil satış ihtiyacı yoksa bu fiyatlardan aşağı satmaz, hatta bazı arkadaşlar 9600leri 75-80 TL gibi komik fiyatlara satmaya çalışıyor. Bu yorumunuzu bana değil, onlara yapın.

8800lerin fiyat standardı: referans kartlar için 80-90 TL, benimki gibi özel fanlı kartlar içinde 100 TL, gtxler için 110 TL civarındadır. Bunun harici verilen tekliler veya görüşler gözümde ölücülük, bedavacılıktır, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 30 Mayıs 2012; 16:19:01 >

• Önce fiyatları araştırın, iş olsun diye ilanımı kirletmeyin.
    8600-9600ların satışı 50-60 TL'dir, 8800-9800lerin fiyatı 90-110 TL'dir. Bu forumda kimseden eğer acil satış ihtiyacı yoksa bu fiyatlardan aşağı satmaz, hatta bazı arkadaşlar 9600leri 75-80 TL gibi komik fiyatlara satmaya çalışıyor. Bu yorumunuzu bana değil, onlara yapın.

8800lerin fiyat standardı: referans kartlar için 80-90 TL, benimki gibi özel fanlı kartlar içinde 100 TL, gtxler için 110 TL civarındadır. Bunun harici verilen tekliler veya görüşler gözümde ölücülük, bedavacılıktır, kusura bakmayın.

fiyatları biliyorum sadece eski bir kart fiyat konusunu açarsan 8800 için çok para ayrıca bu kadar kızman anlamsız.

• quote:

fiyatları biliyorum sadece eski bir kart fiyat konusunu açarsan 8800 için çok para ayrıca bu kadar kızman anlamsız.

bir şeye kızmadım. fiyat standardı budur. halen gelip 8800 çok para diyorsun. ne olsun fiyatı 50 TL mi? ne diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkme

quote:

bir şeye kızmadım. fiyat standardı budur. halen gelip 8800 çok para diyorsun. ne olsun fiyatı 50 TL mi? ne diyim.

fiyat güzel dostum heleki bu kart için sıfırdan farkı yok maşallah eline sağlık

• Sağolın dostum. Kart gerçek anlamda sıfırdan farksız oldu, alan arkadaş kesinlikle çok memnun kalacak, çünkü üzerinde toz mevcut değil, komple bütün donanımı temizlendi.
  • darkme kardes, eleman hala senin elinde mi? (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: forPeace

darkme kardes, eleman hala senin elinde mi? (:

selamlar, özel mesajla ulaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 15 Haziran 2012; 3:51:57 >
  • Ürün ilgili bir arkadaş tarafından bir telefonla aranıp, 1 saat içinde gelinip alınmıştır. Kendisine teşekkür ederim. İnsan karttan anlayınca böyle oluyor. Hatta bu ürünün nasıl bu kadar süre satılmadığına hayret etmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.