Şimdi Ara

Satılmıştır/19 inç ASUS VH198D Led monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Aralık 2010 tarihinde almış olduğum ASUS VH198D monitörumu daha buyuk boyutlu monitör alacagımdan satıyorum. Mönitör tertemizdir. Ölü piksel kılcal çizik ekranında ve kasasında yoktur. Kasası parlak siyahtır. Kendim kullandıgım monitör oldugu için titizimdir.Zaten monitör 15 ay kadar sure yattı monitöru aldıktan sonra askere gittim gören arkadaş zaten anlıcak ne kadar temiz oldugunu. Kutusu cd si kabloları faturaları herseyi duruyor alan arkadasa hepsini vericem. Garanti konusunda asus bildigim kadarıyla 3 yıl garanti veriyor. Ekran kartı ve anakartlara monitörlerede 3 yıl diye biliyorum.Eger 3 yıl ise daha 11 ay daha var.2 yıl ise garantisi aralık 2012 de bitti :)

Monitörun temsili resmi aşağıdadır.Monitör bire bir aynıdır temizligide sıfır ayarındadır.Makinem kötu cektigi için resim kötu cıkmıstır.dediğim gibi monitörde ölü piksel yoktur. kılcal çizik bile yoktur

Monitörun resmi sitesihttp://www.asus.com/Monitors_Projectors/VH198D/

Monitör VGA çıkışlıdır.

Fiyat olarak Satılmıştır .İzmir içi elden teslim ederim.Diğer illere önce havale sonra kargo olmak üzere her yere kargolarım kargo alıcıya aittir.İzmir içi alıcı arkadaslar evime gelir monitöru görur bi çayımı içip giderler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 9 Şubat 2013; 22:50:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.