Şimdi Ara

SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple The New iPad diye lanse edilmiş olan 3. nesil 16 GB Wi-fi 'li siyah model iPad 'dir. Satış sebebim:
    Enişteme tablet ararken kendisi iphone da kullandığı için tercih eder diye aldım ama kendisi geniş ekran android tablet istediği için Ipad elimde kaldı . Tablete ihtiyacım olmadığı için kullanmayı düşünmüyorum.

MC705LL/A kod isimli Apple ürünüdür. Tablet jelatinde açılmamış kutusu ile birlikte durmaktadır. Bu şekilde faturası ile
    beraber yollayacağım. 2 Sene Türkiye garantisi vardır.

Teknik özellikleri :

quote:

Product Features
    9.7 Retina Display; 2048 x 1536 Resolution
    Apple iOS 5; Dual-Core A5X Chip with Quad-Core Graphics
    5 Megapixel iSight Camera; 1080p Video Recording
    Wi-Fi (802.11a/b/g/n); 16 GB Capacity
    Up to 10 Hours of Battery Life; 1.44 lbs
    Processor, Memory, and Motherboard
    Hardware Platform: XXX
    Processor: 1 GHz A5X
    RAM: 1 GB
    RAM Type: SIMM
    Special Features
    Retina Screen
    1GB Ram
    icloud
    Hard Drive
    Size: 16 GB
    Type: Solid State
    Cases and Expandability
    Size (LWH): 9.5 inches, 7.31 inches, 0.37 inches
    Weight: 1.44 pounds
    Power
    Rated Charge (normal use): 10 hours

İstediğim fiyat : Pazarlıksız - Takassız 1075 TL
    İstenirse Sanalpazar'dan komisyonu eklenip ilan da açabilirim.

Aynı ürünün Amerika fiyatı : http://www.amazon.com/Apple-MC705LL-Wi-Fi-...M/ref=de_a_smtd

Balıkesir'de elden verebilirim ya da diğer illere PTT kargo ile yollarsam bedeli kendim karşılarım; Aras veya Yurtiçi kargo seçerseniz alıcı ödemeli yollayabilirim.. Kargoyla yollamada isteğe bağlı ekstra baloncuklu poşete
    sarılıp ekstra kutuya konacaktır sağlam olsun diye gönderi.

Referanslarım:
    quote:

mrrain, relo, mag, kalpakci, tsunami41,imparatore,
    mec, Sons_of_liberty, msdmadaxe, mtaylan, braveheart11, Grimalkin, Comiser, ereneren,
    kond, bytepire, marmarali, gurmer, muhendis2004, onurbass, hunter26, m134, JeFFreY.JeY,
    cliorsi, error, supremum, reyyan, fredycrouger, mczeki, 1devil1, aced, kurban50,
    blackmagicman, akh3737, AlbertoBalsam, kaansuren , Jackal78, darkd66, niyeki, rEaDy_for_aCtion,
    mehmet_koksal, lykegenes, noktakafe, celtic_frost, Beriko , killuminati, Cose Turche, seko2001,
    Ferrokrom, batuhantuter, EmreFB1907, hhg, danger11, yakshi, army6rr, razz_raziel, omerkoca99, scerit,
    BoSS03, thepesimist, doggy-dog

Aşağıdaki 2 resim ürünün kendisine aittir. Almak isteyen olursa ekstra resim ve çekebilirsem kapalı kutu videosunu da özelden yollarım. Sorularınız olursa özelden ulaşabilirsiniz. Pazarlık için yollanan özel mesajlara cevap yazmıyorum.
    ("Şansımı deneyeyim", "Gerçi pazarlık yok demişsiniz yine de sorayım dedim", tarzı mesajlar da cevapsız bırakılacaktır). Kendim bir şey alırken pazarlık etmiyorum, satarken de pazarlıksız son fiyatını veriyorum. Alım-satım işiyle uğraşan bir ticaret adamı değilim o yüzden esnek fiyatlara sahip değilim.

SATILMIŞTIR
     SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 1 Temmuz 2012; 1:04:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALTAL -- 28 Haziran 2012; 1:00:43 >
  • Cevaplandı. Satışa devam.

• Pm.
  • PM ler cevaplandı.

• Satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.