Şimdi Ara

SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar ürünü kullanma fırsatım olmadı, ancak yorumlara göre oldukça iyi bir ekran kartı. GTX 460'ların en kaliteli Pcb'lerinden birine sahiptir, O/c performansı çok iyidir ve çift fanlı soğutma ile sessizlik üst düzeydedir. Lütfen "SE" veya "768 Mb" versiyonlarla karşılaştırmayalım!

SATILMIŞTIR İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Referans olması açısından ( Overlock performansı ) :http://forum.donanimhaber.com/m_42059067/tm.htm

Ürün Özellikleri :http://techwiki.hardwarecanucks.com/product/1MDk3NTI/GIGABYTE-GeForce-GTX-460-1GB-OC-Video-Card/#fetr

SATILMIŞTIR

FİYAT: 330>>>>>>310 TL>>>>>>>300 TL

Takas, sadece hdmi to dvi kabloyla yada Wd 750 Gb Usb 3.0 2.5 " My Passport Diskle olur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 4 Aralık 2011; 11:01:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Arkadaşlar ürünü kullanma fırsatım olmadı, ancak yorumlara göre oldukça iyi bir ekran kartı. GTX 460'ların en kaliteli Pcb'lerinden birine sahiptir, O/c performansı çok iyidir ve çift fanlı soğutma ile sessizlik üst düzeydedir. Lütfen "SE" veya "768 Mb" versiyonlarla karşılaştırmayalım!

Garantili, kutulu ürün. ( 1 yıl önce alınmış yaklaşık, bende forumdan almıştım ) . Dvi-Vga çevirici, kullanım kılavuzu, cd, garanti belgesi ile birlikte verilecektir.

Referans olması açısından ( Overlock performansı ) :http://forum.donanimhaber.com/m_42059067/tm.htm

Ürün Özellikleri :http://techwiki.hardwarecanucks.com/product/1MDk3NTI/GIGABYTE-GeForce-GTX-460-1GB-OC-Video-Card/#fetr

FİYAT: 330 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

bence satmak istiyorsanız fiyatınızı gözden geçirin....

280-300 liraya dahi zor satılıyor, HAWK model gtx 460 lar 320 liradan alıcı bulamıyorsa, bir düşünün....

sıfırı en ucuz 385 lira....

KDV düş

385 /1,18 = 326 lira

sizin bu ürünü en azından 310 liranın altında satmanız lazım ki, 2. elin bir anlamı olsun

hayırlı işler

• Hocam almak isteyen teklifini yapar, ciddi alıcılarla fiyat konuşulur.. Kartımın sıfırı 400 TL ayrıca, Hawk modeldende geri kalır bir yanı yok. ( O/c performansı, soğutma, pcb vs. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 8 Ağustos 2011; 13:26:06 >
  • quote:

Hocam almak isteyen teklifini yapar, ciddi alıcılarla fiyat konuşulur.. Kartımın sıfırı 400 TL ayrıca, Hawk modeldende geri kalır bir yanı yok. ( O/c performansı, soğutma, pcb vs. )

Hawk diyince orada bir dur

Hawk ın 2 ayrı modeli var....

Hawk ve Hawk Talon Attack....

Hawk' ın bundan fazlası, 3+1 faz yerine, 7+1 faz ile daha fazla o.c. kapasitesi, daha uzun süre dayanım

Talon Attack ise, yine Faz sayısı + daha iyi seçilmiş Gpu (980 mhz de günlük kullanabilenler varmış, yabancı forumlarda), 1000(4000) yerine, 1250(5000) mhz lik ram ler kullanılır

likte verdim havale fiyatı 385
    http://www.netsiparis.com/detay/12821125162/GIGABYTE-GV-N460OC-1GI-GTX-460-1GB-FERMI--GDDR5-3D-256BIT

neyse hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 8 Ağustos 2011; 13:31:25 >

• Tamam isteyen Hawk alır isteyen Gigabyte alır.

Bu kart ilede 950 Mhz gpu görenler oldu bu forumda yukarıda linkini koydum zaten.
  • aynı karttan kullanıyorum, performans olarak o.c. yapma gereği zaten hisetmiyorsunuz ben fabrika hızlarında kullanıyorken , 20-30mhz o fazla bu fazla bu iyi o kötü gibi yaklaşımlar güzel değil, sessizlik arayanlar varsa sözüme güvenebilir inanılmaz sessiz bi kart (yük altında dahi)

iyi satışlar dilerim
  • Teşekkür ederim.
  • Overclock performans linki vermişsin fakat, linkteki kartla senin kartın aynı değil. Senin kartına Voltaj verilemiyor. Linkteki kartta özel bios ile 950 görmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Overclock performans linki vermişsin fakat, linkteki kartla senin kartın aynı değil. Senin kartına Voltaj verilemiyor. Linkteki kartta özel bios ile 950 görmüş.

Nasıl aynı değil? Birebir aynı. 1 Gb NV460 Oc modeli işte. Özel bios ile 950 mhz görmüş olabilir, ama o biosun özelliği gpu voltajının arttırılmış olmasından kaynaklanıyor, zaten 950 mhz gibi yüksek bir değere stock çıkmasıda zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 10 Ağustos 2011; 18:33:51 >
  • quote:

quote:

Overclock performans linki vermişsin fakat, linkteki kartla senin kartın aynı değil. Senin kartına Voltaj verilemiyor. Linkteki kartta özel bios ile 950 görmüş.

Nasıl aynı değil? Birebir aynı. 1 Gb NV460 Oc modeli işte. Özel bios ile 950 mhz görmüş olabilir, ama o biosun özelliği gpu voltajının arttırılmış olmasından kaynaklanıyor, zaten 950 mhz gibi yüksek bir değere stock çıkmasıda zordur.

işte ondan kaynaklı olarak senin kartın 950'leri görmez manasında söyledim. Ama aynı bios yüklü olarak satıyorsan senin kart da rahat 950yi görecektir tabiki

• E tabi orası öyle, ben bios yüklemedim ama yüklenirse buda 900'ü zorlayacaktır. 950 iddialı rakam ama Gigabyte'ların bu modeli iyi oc oluyor genel manada.
  • quote:

E tabi orası öyle, ben bios yüklemedim ama yüklenirse buda 900'ü zorlayacaktır. 950 iddialı rakam ama Gigabyte'ların bu modeli iyi oc oluyor genel manada.

kesinlikle soğutması harika bir kart. Normal kullanıcılar için kaçırılmayacak bir kart ama kartı extrem ayarlarda kullanmak isteyenler için biraz ters. Böyle soğutucu koyup da sınırları zorlayamamak insanı sinir ediyor. Voltaj verilse MSI'dan sonraki alınacak tek kart.
  • quote:

quote:

E tabi orası öyle, ben bios yüklemedim ama yüklenirse buda 900'ü zorlayacaktır. 950 iddialı rakam ama Gigabyte'ların bu modeli iyi oc oluyor genel manada.

kesinlikle soğutması harika bir kart. Normal kullanıcılar için kaçırılmayacak bir kart ama kartı extrem ayarlarda kullanmak isteyenler için biraz ters. Böyle soğutucu koyup da sınırları zorlayamamak insanı sinir ediyor. Voltaj verilse MSI'dan sonraki alınacak tek kart.

Ne olacak hocam bios yüklemek 2 dakika bile sürmüyor. Elektrik kesilirse bilemem ama Ups varsa oda sorun değil.

• quote:

quote:

quote:

Ne olacak hocam bios yüklemek 2 dakika bile sürmüyor. Elektrik kesilirse bilemem ama Ups varsa oda sorun değil.

Gigabyte'ın OC modelleri böyle malesef. Yine de Bios atılınca, ve sınır voltajı verilinceki değerlerle sağlam OC oluyor. Hayırlı satışlar hocam

• Saol:)
  • takip
  • Fiyata bişey diyemem ama kart çok güzel.
    HAWK mawk anlamam bizim TÜRK'ler çok abartıyor. Hawk Talon testlerine baktım desibel olarak 5-10 desibel sessiz 5-10 desibeli kulağınla duyamazsın zaten ısınması 10 derece farkediyor 110 dereceye kadar çalışan ekran kartın 80 yerine 70 derecede çalışsa ne olacak, çift fan ile tozu toprağı elektrikli süpürge gibi 2 günde toplayıp kartın içine dolduruyo. Fps olarakta 10 fps için Hawk alınmaz
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Fiyata bişey diyemem ama kart çok güzel.
    HAWK mawk anlamam bizim TÜRK'ler çok abartıyor. Hawk Talon testlerine baktım desibel olarak 5-10 desibel sessiz 5-10 desibeli kulağınla duyamazsın zaten ısınması 10 derece farkediyor 110 dereceye kadar çalışan ekran kartın 80 yerine 70 derecede çalışsa ne olacak, çift fan ile tozu toprağı elektrikli süpürge gibi 2 günde toplayıp kartın içine dolduruyo. Fps olarakta 10 fps için Hawk alınmaz
    Hayırlı satışlar.

Desibel konusunda çok güzel saçmalamışsınız, tebrik ederim....

DESİBEL, logaritmik bir değişen bir ses şiddeti ölçümüdür... 30 Db de çalışan fan ile, 33 Db de çalışan fanın ses şiddeti arasındaki fark %10 değil, 2 kat idir!

yani her 3 Db = 2 kat ses şiddeti

quote:

Please note that the dbA scale is not linear, it is logarithmic. 40 dbA is not twice as loud as 20 dbA. A 3 dbA increase results in double the sound pressure.

• Genemi taloon attack:) ne kartmis yahu...
  • quote:

Genemi taloon attack:) ne kartmis yahu...

yok hocam, sizin ürününüze bir şey dediğim yok , ayın 7' sine kadar aynısından kullanıyordum taa ki arıza verip garantilik oluncaya kadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.