Şimdi Ara

SATILMIŞTIR......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt1990 -- 5 Temmuz 2015; 23:01:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kenarlarda 3 ezik var tlf gayet hizli 9500 model

• iphone 4 takas düsünürmüsün
  • Yok hocamdaha ust model android

• Referansa takilmayin demissin ama 2 aylik üyesinin hocam. Önce cihaz i yollardan ben talibim

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Referansa takilmayin demissin ama 2 aylik üyesinin hocam. Önce cihaz i yollardan ben talibim

Olabilir ama 10 yildir takilirim misafir olarak insanin icinde olacak yeni uye eski farketmez benden alisvetis yapan memnun once uruni yollardim ama cihazi satip ayni gun cihaz alacagim o yuzden once elden veya kargo ayni gun

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt1990

quote:

Referansa takilmayin demissin ama 2 aylik üyesinin hocam. Önce cihaz i yollardan ben talibim

Olabilir ama 10 yildir takilirim misafir olarak insanin icinde olacak yeni uye eski farketmez benden alisvetis yapan memnun once uruni yollardim ama cihazi satip ayni gun cihaz alacagim o yuzden once elden veya kargo ayni gun

madem 10 yıldır takılırsınız forumda, bılırsınızkı 2. el bolumde referans ve uyelık tarıhı kaale alınır; gerısı boş. bende 11 yıla gıdıyor kayıtlıyım, ve 200 e yakın referansım var. kalkıpta 2 aylık kayıtlı ve referanssız uyeye kusura bakma sahsınla alakalı degıl ama ne ben, nede baska aklı basında uye para yollamaz.

ısrarla benden alışverıs yapan memnun dıyorsunuz, ortada referans fılan yok bız nereden bılıcez kımle alısverıs yapıp kımın memnun oldugunu; içimize doğmasını mı beklıyorsunuz?

neyse sana hayırlı satıslar dıyelım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 3 Temmuz 2015; 15:01:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    12 yıl önce açıldı
    SATILMIŞTIR...
    13 yıl önce açıldı
    satılmıştır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt1990

quote:

madem 10 yıldır takılırsınız forumda, bılırsınızkı 2. el bolumde referans ve uyelık tarıhı kaale alınır; gerısı boş. bende 11 yıla gıdıyor kayıtlıyım, ve 200 e yakın referansım var. kalkıpta 2 aylık kayıtlı ve referanssız uyeye kusura bakma sahsınla alakalı degıl ama ne ben, nede baska aklı basında uye para yollamaz.

ısrarla benden alışverıs yapan memnun dıyorsunuz, ortada referans fılan yok bız nereden bılıcez kımle alısverıs yapıp kımın memnun oldugunu; içimize doğmasını mı beklıyorsunuz?

neyse sana hayırlı satıslar dıyelım.

yok referans ıcın ugrasmıyorum oztın ıoz forumdan aratıp msj atın yalanmı soyluyoruz konularıma bakın kıme ne sattgımı yazmışımdır

• benim kargo gelsin de referans olurum arkadasa hocam... sanırım yazdıgı arkadaslardan referans istemedigi icin suan referanssız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCORPION07

benim kargo gelsin de referans olurum arkadasa hocam... sanırım yazdıgı arkadaslardan referans istemedigi icin suan referanssız...

Zahmet edip buraya yazmissin hocam, saolasin eksik olma. Ben acik szoluyum ona bunu sattim buna sunu sattimla ben adama para yollamam. Hele 2 aylik adama asla. sen alisveris yaparda referans verirsen senin referansin bana kafi gelir o zaman mal alirim, ama su pozisyonda sansi yok kusura bakmasin. Neler gorduk forumda , eskiler birbirimizi kollamamiz lazim. Forumdaslik nedir simdilerde unutuldu, eskiden vardi. Simdilerde eskiler yasatiyor ancak forumdaslik degerini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SCORPION07

benim kargo gelsin de referans olurum arkadasa hocam... sanırım yazdıgı arkadaslardan referans istemedigi icin suan referanssız...

Zahmet edip buraya yazmissin hocam, saolasin eksik olma. Ben acik szoluyum ona bunu sattim buna sunu sattimla ben adama para yollamam. Hele 2 aylik adama asla. sen alisveris yaparda referans verirsen senin referansin bana kafi gelir o zaman mal alirim, ama su pozisyonda sansi yok kusura bakmasin. Neler gorduk forumda , eskiler birbirimizi kollamamiz lazim. Forumdaslik nedir simdilerde unutuldu, eskiden vardi. Simdilerde eskiler yasatiyor ancak forumdaslik degerini.

Kardes emin olki yedek tlfnum olsaydi sana once urunu yollardim oztin ioz bir arkadas daha var onlar ile sorinsiz alosveris yaptim tlf satildi parasinida pesin havale yapti bir arkadas kendisi memur ben cumartesi yetistiremedim kargoyu saati gecmis cumartesi yarim.gun calisiyolarmis yarin arkadasin kargoyuu yapacagim kendisi burdan yazar ben yeni uye olabilirim ama asla kimsenin parasinda gozum olmaz haşa allah korusun hayirli iftarlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.