Şimdi Ara

SATILMIŞTIR - SonyEricsson W900i - FATURALI - GARANTiLi - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Yeni bir telefon aldigim icin 19 Subat 2008'e kadar (17.5 AY) garantili olan SonyEricsson W900i model telefonumu satiyorum.

- Tum kutu icerigi (eksiksiz ve orjinal), faturasi ve garanti belgesi mevcuttur ve verilecektir.

- Detayli resimler asagidadir. Gorerek, dokunularak alis-veristen yana oldugum icin Ankara ici satisi tercih ediyorum. IMEI no kontrol sitesinde de, Turkcell ve Avea'da da kayitlidir. (Telsim'de de kayitlidir tabiki ama denemedim.)

- Internet uzerinden satis yapan siteleri inceledigimde, satis fiyatinin 1100 YTL ile 1250 YTL arasinda degistini gordum. (Daha ucuz ya da daha pahali siteler olabilir.) Fiyati dusurdum, son fiyat pesin 700 YTL’dir.

- 2MP ve otomatik odakli resim cekme, 470MB dahili hafiza, 30 fps mp4 formatinda video cekme ve oynatma, Ikinci kamerasi ile goruntulu konusma destegi ..vs goze carpan ozellikleri. Urun hakkinda detayli bilgi icin asagidaki adrese tiklanabilir:

Urun Bilgileri icin tiklayiniz.

- Tekliflerinizi PM (ozel mesaj) yolu ile yaparsaniz sevinirim. PM yolu ile MSN adresimi de alabilirsiniz. Takas dusunmuyorum, tesekkurler.

DETAYLI RESIMLER (Resim linklerine tiklayarak bakabilirsiniz.)

Resim 1
    Resim 2
    Resim 3
    Resim 4
    Resim 5
    Resim 6
    Resim 7

Resimlerde sorun cikarsa toplu olarak asagidaki adresten indirebilirsiniz.

http://rapidshare.de/files/31903403/photos.rar.html

**** yildizlarin yerine "rapid share" yazarak (bosluksuz ve tirnaksiz) indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ace@ce -- 5 Eylül 2006; 14:33:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.