Şimdi Ara

SATILMAZSA KULLANACAĞIM SON İNDİRİM ADİDAS PREDATOR 44 NUMAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayakkabı Adidas predator modeldendir , siyah renk üzerine turuncu çizgilerden oluşmaktadır ... İsteyene resimleri atarım yada zaten birazdan yüklerim ..

Sadece 3 kez giyilmiştir , (1 hftalık ) tertemiz silinme atma falan yok .. Büyük geldiği için satmak istiyorum ..
    Ayakkabı aslında 44,5 numaradır ama 44 veya 43,5 giyenlere olmaktadır çünkü kalıbı hafiften dar ..

FİYAT DÜŞTÜ HEMEN SATILIK 80 LİRA düşünüyorum .. (127 tl lik etiketi durmaktadır)

Faturası da durmaktadır isteyene veririm .. Fiyatı uygun tuttum , hemen satılsın yeni alacağım aciliyetim var bu yüzden fiyatı böyle yazdım

EDİT: RESİMLER GELDİ

SATILMAZSA KULLANACAĞIM SON İNDİRİM ADİDAS PREDATOR 44 NUMAR  SATILMAZSA KULLANACAĞIM SON İNDİRİM ADİDAS PREDATOR 44 NUMAR
     SATILMAZSA KULLANACAĞIM SON İNDİRİM ADİDAS PREDATOR 44 NUMAR  SATILMAZSA KULLANACAĞIM SON İNDİRİM ADİDAS PREDATOR 44 NUMAR
     SATILMAZSA KULLANACAĞIM SON İNDİRİM ADİDAS PREDATOR 44 NUMAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homologram -- 26 Nisan 2013; 17:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 tl uygunsa alımı yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgatasoy

50 tl uygunsa alımı yapabilirim.

pm yolladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.