Şimdi Ara

SATILIMISTIR nintendO Wii u 32gb Pal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Elimde garantili 3ds ve 32gb wii U var yurtdışından gelirken fazla konsolları satlıyorum,3ds için 300tl taşıma çantası ve kutulu olarak verilecektir birde AKü istasyonu var onuda yanında hediye verecem wii U ya gelince cihaz garantilidir pal Kodludur ciddi alıcılar için fiyatı mesaj atarak yada +4917693452211 teli arıyarak siz çağrı atın ben siZe dönerim :) fazla yazmasın. fiyatı konuşuruz şubat 25 Türkiye'de olcam eldende teslim edebilirim postaylada cihaz resimlerini isteyenlere gönderebilirim şimdiden hayırlı akşamlar.....

ÜRÜNLERI ALAN ARKADASLAR FORUM DISINDADIR alanlara hayirli olsun
    alan arkadaslarimizin adi salih yuce ankara e mail adresi isteyen olursa verebilirim iyi cumalar olsun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 25 Ocak 2013; 15:45:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

prensibim geregi kesinlikle bu sitede cok yaygin olan surda su kadar.burda bu kadar vatan %25 indirim yapmis bimden alirsam 100 tl hediye ceki var groseri yaninda bardak takimi veriyor gibi :) seyleri istemiyorum nerde ucuz set varsa gidin ordan alin size zorla bisey satmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.