Şimdi Ara

SATILIK3 AYLIK SAMSUNG E250 GARANTİLİ & FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 3 aylıktır siyah renk ve teknosa'dan alınmadır.Sıfır kadar temiz eksiksiz kutulu ve faturalıdır.Ayrıca yanında 512mb hafıza kartıda vardır.Takas düşünmüyorum fiyat olaral: 230 ytl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• İstersen takasa girelim uste cok cüzi bir miktar isiticem. Elden yapcaz.
    İlanım :
    http://forum.donanimhaber.com/m_14506654/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 25 Mayıs 2007; 17:57:48 >
  • İlan sanıyorum reklamın arkasında kaldı Takas Düşünmüyorum teşekkürler
  • pm attım arkadaşım...
  • eve yeni geldim ancak cevaplaya bildim kusura bakmayın
  • hocam selam iyi satıslar
    resim varmı birde bunun sıfırı 290 na düşmüs diye biliyorum ama tam emin degilim arkadaşta var aynısı yanlıs anlama.
    fiyatı genede bir gözden gecir istersen
    hayırlı satıslar
  • Resim koyabilirim ancak dediğim gibi ürün neredeyse sıfırı kadar temiz.Fiyat konusunda lütfen tam kaynak göstererek yorum yapalım farazi konuşmalar sadece kafa bulandırır.Ayrıca sıfırı 290 ytl bile olsa 230 ytl 3 aylık tertemiz bir telefon için uygun diye düşünüyorum.
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baska bir ilana yorumum :

quote:

Bende sıfırını almak için web'den bakıyordum ama ilanını görünce bir göz atayım dedim açıkçası çok şaşırdım.
    Bu telefonun sıfırı 270 ytl iken ve her karta 6-12 ay arası vade imkanları ile satılırken ve bu fiyata bu ayrıcalıklarla istedigim rengi alıp o telefonu kutusundan ilk çıkaran ben olacakken hangi sebeple senin telefonuna nakit 250 ytl vereyimki?

Sonucta sen bu teli 3 ay kullanmışsın ve 2. el telefon satıyorsun. Sence bu telefonun sıfırı bu değerdeyken sen buna bırak 250'yi 220 ytl dahi verirmiydin?

Kısacası eger sen telefonuna mantıklı bir fiyat çekersen kimse de abuk sabuk fiyatlar önermez. Umarım beni yanlış anlamamışsındır, ciddi alıcıyım ve haklı olarak fikirlerimi yazıyorum.

İyi gunler...

Bu arada işte Sıfır Fiyatları (Siyah-Gri-Pembe Renk Seçenekleri var - Peşin Fİyatına 12 aya kadar vade yapıyorlar) :

KOYSEPETE : Samsung SGH E250 + 512MB H. Kartı - Başarı Garantili Fiyatı : 275 YTL
    E-REYON: Samsung SGH E250 + 512MB H. Kartı - Başarı Garantili Fiyatı : 272 YTL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.