Şimdi Ara

SATILIK | ZOTAC GTX780 GDDR5 3GB 384Bit | 600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

SATILIK | ZOTAC GTX780 GDDR5 3GB 384Bit | 600TL SATILIK | ZOTAC GTX780 GDDR5 3GB 384Bit | 600TL SATILIK | ZOTAC GTX780 GDDR5 3GB 384Bit | 600TL

Model Adı => ZOTAC GTX780 GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Fatura Tarihi => 29.05.2013 Eksen Bilgisayar Faturalı

Garanti durumu => Yurt içi Garantisi bitmiştir

ZOTAC 'ın 5 yıllık uzatılmış uluslararası garantisi devam etmektedir.

Son durumu => Sorunsuz

Alındığından beri doğru dürüst oyun oynanmadı kart kasada neredeyse 2 yıldan fazla süre yattı daha temizi herhalde sıfırıdır.

İsteyen ZOTAC GTX780 AMP! Edition biosu yükleyerek kartı normalinden %17 O.C 'lu hale getirebilir. Bios update ile kart ZOTAC GTX780 AMP! Edition olacaktır.

SATILIK | ZOTAC GTX780 GDDR5 3GB 384Bit | 600TL

Satış Fiyatı => Pazarlıksız Son Fiyat 600 TL

Türkiye Satış Fiyatı => Sıfır Satışı Yok

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ürünün kutu içeriği ve faturası özenle muhafaza edilmiştir. Oyun kodları kullanılmıştır.
    Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo alıcı ödemeli şekilde Havale/EFT sonrası gönderilir.
    Kadıköy 'de elden teslim alabilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 22 Mayıs 2016; 2:58:14 >

• Yapmayın...! 980 için 780 feda etmeyin, geçen sene de ben aynı durumdaydım SLI 680'i bozdum topunu sattım ama 780 almadım 880 çıkarsa diye bekliyordum adamlar 980 çıkarttılar. Ben hala beklemeyi düşünüyorum.
    Bence 780 SLI yap.
  • feda etmiyor ki 1150 liralık kartı 1000 e satmaya çalışıyor feda mı bu ? biz 900 liralık şeyleri 600 e satmaya çalışınca fiyat çok deniyor anlamıyorum bu forumu
  • merrowbro M kullanıcısına yanıt
    Satın alırken 1700 TL 'yi vermek feda oluyor da satarken neden olmasın? İsteyen istediği fiyattan satar almak isteyen de bakar ve kararını ona göre verir. Haa 150 TL fazla verebilecek olanın zaten bu ilanda hiç işi olmaz. Önemli olan 150 TL fazlasını verip sıfırını almak için Vatan Bilgisayar 'ın yolunu tutmak değil, kartın piyasaya ilk çıktığı an yani Türkiye 'de ilk stoklara girdiği an Vatan Bilgisayar 'ın yolunu tutup o ilk çıkış fiyatını vermeyi göz önüne alabilmektir.

Şunu da unutmamak lazım yeni GTX980 kartlar lanse edildiği an eski kartların fiyatları da çok ciddi biçimde düşüşe geçti. Firmalar ellerindeki eski kartları stoktan çıkartmak için fiyat kırmak zorunda kaldılar. Bunu gören uyanıklara da 2.el ilanlarını baltalamak düştü haliyle.

Siz kendi fiyatınızı koyun ilanı baltalamak isteyenleri de şikayet edin gitsin acil satılması gerekmiyorsa fiyatı mezera taşımanın da bir manası yok az çok kartların piyasası belli baktın satılmadı mı indirime gidersin ama baştan öldürmenin de alemi yok.

• Masal anlatmaya gerek yok. Sıfır fiyatları düştüğü zaman otomatik olarak 2.el fiyatları da düşer.

1.140 TL ye kartın sıfırı var, doğal olarak 1.000 TL lik ilan da pahalı. Ölücülük ile bu kısımları birbirinden ayıralım.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğimi anlayan anladı sıfırını almak isteyen gider istediği yerden alır. Gereksiz polemiklerle ilanı kirletmeyin.
  • İyide sen kartı al bir sene kullan sonra ilk aldığın günkü fiyatına bakarak indirim yapıyorum de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam istediği fiyata koyar arkadaşım. Almayacaksan ne laga luga yapıyorsun burda. İster sıfır fiyatından yukarı koyar, ister aynı fiyatı verir, ister 500 TL indirim yapar. Sana mı kalmış laf söylemek. MAL ADAMIN, SENIN DEĞİL. Böyle tiplere uyuz oluyorum adamın hevesini kaçırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 23 Aralık 2014; 18:47:31 >
  • PM..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.