Şimdi Ara

Satılık Zoom Adsl Usb Modem Karşınızda 5510 [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Antalya'danım...4 Port'lu bir modem aldıgım icin Elimde duran modemimi satmak istiyorum.. İsteyen yada alacak olan arkadaşlarımız varsa pm atabilir yada ürünü görmek istiyorlarsa msn'den gösterebilirim... Ürünün Garantisi var ama şöyle var Garantisini onaylatmadım :) Bu gerçek.... Modem Orjinal Kutusunda Orj Paketlerindedir......

İçindekiler:1 Adet Zoom Adsl Usb Modem,1Adet Usb Kablosu,1Adet Orjinal Kendi Splitteri,Kurulum Cd'si,Kullanmaz Kılavuzu ve bir adet'te kendi telefon kablosu vardır...http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=958 Bu modelin aynısıdır... Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.....

Not:Pazarlıksız 40 YTL 'ye satıyorum... Lütfen Pazarlık yapmayınız?

Önemli NoT:Modem'de Herhangi bir sorun yoktur.Memnun Kalmassanız Ürün geri alınacaktır... Modemin üzerinde tek bir çizik bile yoktur.....

Alacak olan arkadaşlar pm atabilir veya agustosbocei@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.........Kargo ücreti alıcıya aittir....

Ptt tarafından havale gerçekleşirse 3.5YTL Türkiye'nin Heryerine,Banka ile havale ise 10YTL alıyorlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesque -- 9 Temmuz 2006; 23:29:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Modem imuratk Arkadaşımıza Reservelidir.....

• Satıldı.... Modemi imuratk arkadaşımız satın almıştır......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.