Şimdi Ara

*** SATILIK ZALMAN CNPS9500-LED CPU ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Temiz, kutulu, AMD aparatlar full, Intel parçalarda 4 adet olması gereken vidalardan 2 adet bulunmaktadır, monteyi etkilememektedir.
    Fiyat= 49 TL
    İsteyenlere resimleri mail atılır.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/CNPS9500L/ZALMAN-CNPS-9500-LED-Intel-478-775---Amd-754-939-940-AM2-CPU-Cooler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Briareos -- 4 Mart 2009; 21:59:17 >

• resimleri mail isterim, buraya ben eklerim sonra üşenmem:)

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • pm
    Ürün az kullanılmış, temiz, bütün parcaları eksiksiz mevcut. Birlikte gelen termal macun yarım.
    Kargo bedeli alıcıya ait.
    Satış fiyatı:85TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezarsu1 -- 3 Eylül 2010; 21:23:18 >

Şimdilik ilk ------> xxxcem ikinci referansım ------>_numlock_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## SATILIK ZALMAN 9700 LED ##
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.